Coretan Terbaru KakakeciK

Monday, February 28, 2011

Terima Kasih En Ben Ashaari dan Rizi Biz Shop

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

Ari Khamis shida ada post entry yang bertajuk….Ku Terima Panggilan Dari???

So..arini shida tak mahu korang semua tertanya2 lagi daripada siapa panggilan tersebut….sebenar panggilan tersebut daripada RIZI BIZ SHOP

riziAlhmdlah arini shida telah terima 1 sampul surat plastik berwarna hijau ada tulis CITYLINK….…

ctlink

URGENT!!!

sepatutnya shida terima ari jumaat tapi memandangkan shida berada di luar kawasan so lewat la shida dapat…pihak city link alor setar kol masa shida on the way naik cameron highlands…shida plan nak g amik ari sabtu or ahad..tup tup x jadi p amik sebab penat sgt sabtu tu..semalam kol city link suruh dorang je mai anta barang tu ke shida…so arini baru la dapat…Eh eh bukan shida beli barang ngan RIZI BIZ SHOP erk…sebenarnya shida telah MENANG MENANG MENANG MENANG segmen Mencari Harta Karun 500Blog yang EN BEN ASHAARI buat hujung tahun lepas…RIZI BIZ SHOP merupakan penaja utama…alhmdlah rezeki shida menang untuk SOALAN TERKUMPUL…kalau x silap shida…QASEH bakal mak mertua shida pun menang jugak…(yg anta jawapan 4 orang je…QASEH, SHIDA, UJANG, AWANGKU JOHAN)…..UJANG n AWANGKU JOHAN dapat x….eh eh QASEH dapat apa yer..sama dengan shida x…..jom kta tgok apa barang yang shida dapat sama tak dengan qaseh nyer barang…

semua  ini barang2 yang shida dapat daripada RIZI BIZ SHOP….8 barang semua nyer……

kain pasang thai silk, sabun delima, beras, pandan ke apa ntah warna hijau, H/p purse yg ada batu2 bentuk love + crown, coin purse, beg makep, purfume kot yg botol kecik tu Switzerland mari……TQSM RIZI BIZ SHOP

kain psg waaaaaaaaaaaaah ini yg best nie dapat kain pasang…thai silk rasa nya..warna hijau tua..warna yang shda belum ada…errrrm pk kejap shida nak wat baju apa erk..kurung moden boleh la ya…pakai kenduri adik yadi nanti sebab tema turqose (kain dia krim turqose) so ok la kan…esok kena g anta kat yani nie…takut x sempat plak nak pakai nanti….

Terima Kasih shida ucapkan kepada En Ben Ashaari yang menganjurkan segmen ini…kepada En Riz (RIZI BIZ SHOP) selaku penaja utama yang sudi memberi hadiah2 yang shida dapat ini..tak lupa kepada rakan2 blogger lain yang support segmen MKH 500 blog terutama nye AWANGKU JOHAN…kami berdua sama-sama memikir jawapan dan kongsi maklumat yang kami tahu…TQSM..semoga kita semua mendapat keredhaan daripada Nya…Amin

 

pssst : RIZI BIZ SHOP merupakan gedung on9 yang membekal dan menjual berbagai jenis barang….sapa nak jadi pengedar boleh ke website ini….http://rizi-biz.com/

12 comments:

Ujang9897 said... [Reply]

mcm dapat jugak jer..=)

Sunah Mohammad said... [Reply]

dua-dua dapat! hish! tak jeles, ok? :p

shah-kayrul said... [Reply]

tahniah

aDisH.sHidA said... [Reply]

@Ujang9897 ooh ye ke ujang..rizi biz kat bbb je...tahniah

aDisH.sHidA said... [Reply]

@Sunah Mohammad ye le tu sunah tak jeles hahahah....

aDisH.sHidA said... [Reply]

@shah-kayrul thanks...murah rzeki shida..smlm dapat GA yana tunang ujang

diana said... [Reply]

tahniah..
dapat kain..best nye..
boleh la melaram..
hhehe

Qaseh dalia adelia said... [Reply]

dapat jugak yunk same je ..cuma kaler lain hehe

aDisH.sHidA said... [Reply]

@diana thanks diana...alhmdlah murah rezeki 2ari nie....nak melaram lambat la skit sebab tukang jht byk baju...

aDisH.sHidA said... [Reply]

@Qaseh dalia adelia lepas nie pakat2 kita melaram erk...

YanaMIB said... [Reply]

ujang pn dpt adiah yg sama...tp saya yg amek! bahahaha~ =P

aDisH.sHidA said... [Reply]

@YanaMIB hahahhaa...kain pasang warna apa...yg dlm botol tu perfume kan...shida kasi abg ipar sebab bau lelaki skit :)