Coretan Terbaru KakakeciK

Sunday, February 27, 2011

"Program TV Saya Sendiri - Ady Budika Contest"

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

menyahut cabaran,memenuhi impian dan menyokong jiran sepagar shida..ADYBUDIKA yang buat contest Program TV Saya Sendiri esok duedate utk contest ini…

Syarat2 yang ditetapkan oleh Ady
◙ Letak header Ady Budika "hanya ilusi dapat menyatukan langit dan bumi" dalam entri anda.
◙ Tajuk entri : "Program TV Saya Sendiri - Ady Budika Contest" , Linkkan ke entri ini.
◙ Dalam Entri anda : Ok aku taknak banyak benda... Just nak korg luahkan idea yang terpendam itu.... Andai kata korg diberikan peluang untuk mencipta program TV sendiri...

  1. Program macam mana korg nak terbitkan?
  2. Nama Program tersebut?
  3. Kalo leh terangkan sikit konsep program itu
  4. Station TV mana yang korg nak siarkan
  5. Bagaimana korg nak tarik penonton korg???

ilusi

Nama Program : Diari Blogger

Konsep :

  • Membincangkan isu2 yang berkaitan dengan dunia blog
  • Menjemput blogger untuk berkongsi maklumat, pengalaman, tips dan sebagai nya tidak kira dari segi masakan, fesyen, ilmiah, bisnes, photographer, wedding planner…janji beliau adalah blogger…
  • Segmen terjah menerjah blogger…mungkin boleh terjah ke dapur blogger lelaki..suruh dia masak…juri mesti la MAT GEBU
  • Hip Blog : ranking blog secara undian…
  • Menyelitkan segmen memartabatkan budaya warisan kita…dari segi pakaian, makanan, permainan…blogger memainkan peranan dalam segmen ini..

Stesen TV Pilihan : TV3 inspirasi hidupku….sebab ady keja dengan media prima :P

Tarik penonton : guna tali la ady….xde la lawak aje…Iklan kat TV, Radio, website, Facebook, suratkhabar, majalah…apa aja janji medium pengiklanan….

ok ady….jiran sepagar menyokong mu dari tepi…

6 comments:

Sunah Mohammad said... [Reply]

good luck ye akak~ :)

aDisH.sHidA said... [Reply]

@Sunah Mohammad thanks sunah...saja je suka2 bg support katjiran sepagar

Siti Safiyyah said... [Reply]

diari blogger? macam diari Af lak kan? hehe, anyway thanks yer sebab join bloglist SS..senang2 singgahla selalu k? :)

ku izzati said... [Reply]

all da best!!

aDisH.sHidA said... [Reply]

@Siti Safiyyah hehe ss saja je shida suka2 support jiran sepagar nyer contest

aDisH.sHidA said... [Reply]

@ku izzati thanks zati