Coretan Terbaru KakakeciK

Tuesday, March 15, 2011

BEN ASHAARI : BLOGGER IKUT NEGERI KELAHIRAN

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

BANNER BEN ASHAARI_thumb[2]

Walau shida sibuk buat ketika jam minit dan saat ini…dengan kepala pening dok ngadap keje…air idung dok sok sek sok sek…tapi shida tak nak ketinggalan utk join segmen EN BEN ASHAARi…kali ini en ben wat segmen blogger ikut negeri kelahiran…wah wah best nie…jom ramai2 kita join..mana tau kita satu kapai kan…KLIK HEADER EN BEN DI ATAS

Sila ceritakan latar belakang anda

  • Shida seorang gadis berkaca mata di utara tanahair….negeri jelapang padi adalah negeri kelahiran..kod ic 02.ANAK JATI KEDAH..mak ayah sememangnya orang kedah...anak ke 4 daripada 6 beradik..mempunyai 2 orang abang,seorang kakak dan 2 orang adik perempuan…anak buah ada 5 lelaki 5 perempuan…dorang panggil shida “ATEH..tinggal bersama dengan mak ayah..sudah berpunya (teeeeeeeeeeeeeeeet) tetapi masih menanti seseorang yang bertahkta di hati untuk menemani hidup sepanjang hayat..i’allah harap2 diketemukan…

Profesion anda sekarang 

  • bekerja sendiri…dah xde rezeki nak kerja dengan kerajaan…so saya la bos saya la kuli…ikut suka hati nak buat apa janji customer puas hati…

Blog favourite anda .. kenapa ?

  • EN BEN : suka n3 yang dikuarkan..mmg boleh rilex je sesuai ngan SANTAI BEN ASHAARI
  • MAT GEBU : menjamu mata walau xdapat menjamu selera…suka tgok makanan yang dihidangkan dan cilok2 resepi yang ada
  • MYBOSS : tatau sebab apa leh kata setiap ari mesti akan buka blog boss shda nie..kalau x buka dok x senang….takut kena potong elaun..tapi saya menjalankan tugas boss
  • MYMADU : nak tahu apa la yang si madu shda buat di sana….banyak benda yang dapat di dalam rumah madu shida nie…mcam2 ada…
  • HOT MAMA : kemungkinan besar disebabkan kami banyak persamaan…dia la penyebab shida jadi gila…pastu umo pun lebih kurang…tp dia dah kawen dah bakal melahirkan anak yang ke-4…
  • NB..suka dia nyer penulisan (sememangnya penulis) yang menceritakan ragam anak nyer yang comel
  • Blog yang mana yg follow…yg mana entry nyer menarik mata nie utk membaca

Blog yang anda tak suka nak masuk .. kenapa ?

  • Secara ikhlas dan dengan hati yang ikhlas nyer…shida nak bagitau shida tak suka masuk BLOG DIA Nie….BLOG INI dan BLOG INI…sila la terjah
  • (sebenarnya shida x bape suka masuk blog yang byk widget ganggu nak baca..xpun bila nak klik something akan ke web widget tu…x suka je ke blog yang ada lagu autoplay (tp blog AK shda sbab lagu dia sayu dulu la..skrg dah xde lagu lagi)

Impian anda terhadap blog anda ..

  • Impian…Sejuta Impian mcm TV3 nyer pencarian aje…impian shida untuk cahayanurqasih akan terus berada di arena blog..ada pembaca yang setia tak kisah la silent reader ke apa janji ada seseorang yang membaca apa yang taip walaupun kadang2 entry ntah apa2…yang mana kita boleh kongsi bersama kita kongsi sama2…tak semua orang tu sempurna mcm tu dengan shida sendiri..YANG TERBAIK HANYA DARI YANG MAHA ESA

10 comments:

Woofer Storm said... [Reply]

best apa jadi bos,tak yah pening2 lagi kan..heeeeee
dah lama tak pegi kedah,rndu nak p jitra...

kiera'sakura said... [Reply]

owh k.shida nie asal kedah rpenya... (wat2 blur lak) hahahaha

aDisH.sHidA said... [Reply]

@Woofer Storm sapa kata x pening chek..pening ooo..nak kena pk itu ini...uwaaaaaaaa..JITRA,polimas ke dulu..ke IPDA

Qaseh dalia adelia said... [Reply]

BLOG ITE XDE PUN HAHA

aDisH.sHidA said... [Reply]

@Qaseh dalia adelia belog kamu ada je..akan tengok jugak setiap ari..tp sebab bakal mak mertua kesayangan...

sharina said... [Reply]

singgah dr blog ben,,akak pun org kedah gak,,nice entry

Kei Seichi said... [Reply]

orang melaka datang melawat dari blog abg ben..
salam perkenalan...
http://geekzster.blogspot.com/

aDisH.sHidA said... [Reply]

@sharina akak kedah kat ne...

aDisH.sHidA said... [Reply]

@Kei Seichi thanks jauh tu dtg lawat kn...japg nak jalan2 ke melaka lah sediakan asam pedas ok

pRiNCe said... [Reply]

selamat berkenalan....saya blogger kl...
:)

jom jadi member nak???