Coretan Terbaru KakakeciK

Thursday, March 3, 2011

DiSeBaLik TaBir bLoG

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

April 2009 lahirlah adishshida[dot]blogspot[dot]com tetapi ramadhan yang lepas telah bertukar kepada CahayaNurQasih ia adalah milikan penuh oleh seorang gadis berkaca mata di utara tanahair negeri jelapang padi…yang lebih dikenali dengan nama panggilan SHIDA….atau dengan lebih mesra KAK SHIDA…kebanyakan yang shida kenal di sini adik-adik belaka..tapi shida ngam dengan dorang..anak ke 4 daripada 6 beradik..mempunyai 2 orang abang,seorang kakak dan 2 orang adik perempuan…tak de adik lelaki…ayah kalau boleh nak sangat anak lelaki selepas kami ber4 ni perempuan..bekerja sendiri…di mana lebih kurang 10jam setiap ari kecuali jumaat akan menghadap pc…tinggal bersama dengan mak ayah..masih bujang..masih menanti seseorang yang bertahkta di hati untuk menemani hidup sepanjang hayat..i’allah harap2 diketemukan…empunya blog ini boleh dikatakan peramah..abg ipar kata saya gila posing..tp sebenarnya tak kot….sebab saya gila kamera…impian nak miliki DSLR….

shida

Sekiranya shida tak mempunyai blog..shida akan lepak dekat facebook…chat room ym, dan baca novel online…alhmdlah dengan ada nya blog shida mempunyai ramai adik2..kenalan blogger…banyak benda yang belajar daripada blog ini..syukur sangat2 kepada shireen yang berjaya membuatkan shida buat blog ini. sehingga kini follower shida 351 orang (x ramai pun) Setiap ari boleh di katakan banyak blog yang shida akan singgah berdasarkan blog2 yang telah shida follow…tetapi yang mesti dan sah shida singgah lepak adalah blog kepunyaan Mat Gebu (suka tgok masakan yang disajikan…tak lepas akan amik resepi dan cuba sendiri)..ADyBudika…myboss dan jiran sepagar…Sunah Suka SakuraQaseh DaliaAmalinaNorFa..LydiaMiza aka LM….Ujang….Awangku Johan (insan yang bermakna bg shida di dunia blog ini) dan semestinya En Ben punye blog la….banyak segmen..info..macam2 ada…semua ada di blog en ben….kalau x shida tak join la segmen ini…

bersantai3 < klik jika BERMINAT untk turut serta >

18 comments:

apisv2 said... [Reply]

salam,
mengunjungi disebalik tabir blogger;p
dtg dr blog abg ben;D
disebalik tabir apisv2

fRaMe+LenSeS said... [Reply]

wahhh.. all the besh.. ;) suka blog nih.. Nadh suka.. ;)

cik ayin said... [Reply]

datang dari belog abg ben..keep blogging yaww :)

diyana said... [Reply]

lalala...jenjalan tanpa guna kaki...dan follow!!! weee~~~
suke3… (^___^)

bun said... [Reply]

ting tong
datng spotchek dari BA
semoge berjaye


vote saye sat kat
http://blueberrybun185.blogspot.com/2011/03/kalaw-suke-vote-blog-ini.html

mas.saari said... [Reply]

singgah n follow dari segmen abg ben..

salam perkenalan, moga berkekalan

ShA + ZaM = LoVe said... [Reply]

hye ..
salam dari blog abg ben...
keep bloging..
jom singgah..
http://heandsheloves.blogspot.com/
>NiSha<

Siti Noraisyah said... [Reply]

Singgah dari segmen BA..^^
Siiti pun ade impian nak miliki kamera DSLR.. tapi belum tercapai lagi.. huhuuu...

Kei Seichi said... [Reply]

salam perkenalan...
datang dari belog abg ben...
happy blogging!

http://geekzster.blogspot.com/

aDisH.sHidA said... [Reply]

@apisv2 wslm apisz terima kasih kunjung blog shida erk..t shida balas kunjungan

aDisH.sHidA said... [Reply]

@fRaMe LenSeS thanks nadh..all the besh yg mana tu :P

aDisH.sHidA said... [Reply]

@cik ayin thanks ayin jengok2 blog shda yg x sberapa nie

aDisH.sHidA said... [Reply]

@diyana kita jalan guna tangan kan..hehhee..thanks dtg jalan tangan

aDisH.sHidA said... [Reply]

@bun uwaaaaaaaaaaaaaaaaaa ada spotchek lariiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...

aDisH.sHidA said... [Reply]

@mas.saari salam kenal mas....i'allah harap2 begitu la kan

aDisH.sHidA said... [Reply]

@ShA ZaM = LoVe thanks jalan2 d sini...

aDisH.sHidA said... [Reply]

@Siti Noraisyah waaaaaaaaaaaah sama la kita...tatau la bila akan dapat miliki dslr...ada sapa2 nak hadiah kan x

aDisH.sHidA said... [Reply]

@Kei Seichi salam kenal..thanks lawat2 myblog...nice to meet u