Coretan Terbaru KakakeciK

Wednesday, March 30, 2011

Jawapan Kepada Sunah

Assalamualaikum…

Shida rasa mcm tertarik dengan Entry Madu Shida yang bertarikh 29 MAc 2011 < click here >

sunah

Sini kemungkinan adalah jawapan nyer…

Adakah ini ada kaitan dengan entry shida yang ini…..

cnq

kalau korang masuk ke entry INI dan klik kat ADY SOLEH AHMAD akan link kepada www.sunahsukasakura.com dan begitu jugak disebaliknya…hehe..saja je suka2 shida wat gtu…..tp apa pun yang berlaku pada miss ran shda tak tau samada dari entry ini ke apa…..

peace…..

2 comments:

Sunah Mohammad said... [Reply]

ouhhhh...hehehe..bukan, bukan...dia cakap pasal tips blog tu...cuba akak klik link pakcik mat ni...

http://tiffinbiru.blogspot.com/2011/03/yang-ni-lagiaku-pun-macam-jemu-dah.html

aDisH.sHidA said... [Reply]

@Sunah Mohammad ooh ye ke...hahaha..a;a akak dah klik...perasan plak akak kan.. :P