Coretan Terbaru KakakeciK

Sunday, March 13, 2011

Jom Tempah..Memang Berbaloi Balooooooi

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

Mari mari kita tempah baju Kami Blogger Utara…

tempahan masih di buka sehingga esok (Isnin)

Tak murah tak mahai

Hanya

RM 25.00 (Lengan Pendek)

RM 27.00 (Lengan Panjang)

Kalau nak pemes dan glem leh tambah link tapi kena jugak la tambah RM2.00

nak tengok design ke…

BAJU KUBLKG KBU

tetapi yg sebenar2 nya warna dan design akan di tukar kepada design ini

TUKAR1 

KamiBloggerUtara_Back

Untuk maklumat lanjut dan ingin membuat tempahan korang boleh ke SINI

alahai tak kisah la korang orang mana pun..kalau berminat boleh beli…sebenarnya baju nie direka ditempah untuk Gathering KBU pada 26 Mac 2011..I’allah akan di adakan di Pantai Seagate Penang..Jom Ramai2 kita tempah dan serbu pantai seagate..JOM ANDA DI SANA SANA SANA dengan Baju Tshirt KBU….

12 comments:

Qaseh dalia adelia said... [Reply]

ganu xde ke !

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said... [Reply]

thanks kak shida utk entry ni

=)

... said... [Reply]

as salam..

wah! suka!~
kak, kalau letak link, berapa maximu kaler? ada design ke untuk yang link blog kita??

pearl jade said... [Reply]

eh tempah design dgn sharkox ek?

aDisH.sHidA said... [Reply]

@Qaseh dalia adelia itu chek tatau la mak mertua..kena tanya blogger ganu

aDisH.sHidA said... [Reply]

@GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr yw cik gk akak yg menurut perintah

aDisH.sHidA said... [Reply]

@... wslm...link mmg 1 color je myb warna putih...

aDisH.sHidA said... [Reply]

@pearl jade kami x tempah design tp dia yg tolong buatkan..hehee(kalau xsilap shda la)

FasiHaH SupiaN said... [Reply]

saya bukan utagha sis shida...... (:

athirah said... [Reply]

saiz s kecik sgt x?? trex muat x agknya?

aDisH.sHidA said... [Reply]

@FasiHaH SupiaN tp kalau nak beli leh aje...wat ms skrg tempahan telah ditutup

aDisH.sHidA said... [Reply]

@athirah tempah gak ke...s besar gak.kalau biasa pakai s amik xs..kalau size m amik s..reduce sze