Coretan Terbaru KakakeciK

Wednesday, March 2, 2011

pengakuan ikhlas Ady Budika: Episod 5

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

Seperti yang dijanjikan….selepas kita berehat bersama MAT GEBU yang akan sponsor cupcakes eh cup aje sempena majlis perkahwinan Ady Budika dan Sunah Mohammad (insya’allah kalau jodoh diorang) serta berita terkini tentang lanjutan bayaran saman hingga 10 mac 2011..

episod ke 5 menjelaskan pengakuan ady budika yang begitu serius..ini semua rentetan daripada episod-episod sebelum ini

EPISOD 1

EPISOD 2

EPISOD 3

EPISOD 4

SEKARANG EPISOD KE 5

ADYsunah2

ady sanggup ke jb minggu depan untuk bertemu sunah sempena gathering kat sedenak…ADY SERIUS tak main2 tau…

ADYsunah6

sekali lagi ady menegaskan yang dia betul2 SERIUS…..

Sunah plak macam malu2 manja gtu…siap warning ady kenapa lamar kat tempat lain..dalam SB plak tu..pertama kali dalam sejarah….

Takpe sunah…kalau betul2 lamar di dalam jamban pun menjadi jugak…..akak doakan yang tebaik…..

Zaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaas…ina buat episod seterusnya sebelum 10.20pm ok…akak 10.30 dah nak g location lain..hahaha

4 comments:

Sunah Mohammad said... [Reply]

adoiiiii...mamarazzi betul ni!

aDisH.sHidA said... [Reply]

@Sunah Mohammad mamarazzi tunggu anak nama razzi n dia panggil sunah mama..baru leh jdi mamarazzi :P

YanaMIB said... [Reply]

oo korg borak kt SB..ai x join SB laa...haha..xsempt..kang lepak SB mau kena mrh dgn bos kojo xsiap...ngee~

xpe xpe..korang update slalu ye kisah sunah dan ady..auww..ai bc dari blog uols je kayh~ ^_^

aDisH.sHidA said... [Reply]

@YanaMIB a;a kat SB malam td...itu le pasal kalau join mmg dah kena virus susah nak buang tu....http://cahayanurqasih.blogspot.com/2011/03/pengakuan-ikhlas-ady-budika-episod-6-7.html terbaru