Coretan Terbaru KakakeciK

Thursday, March 3, 2011

Pengakuan Ikhlas Ady Budika: Episod 8 & 9

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

episod 8 dan 9 adalah episod terakhir utk minggu ini….tatau la akan di sambung bila…i’allah kalau da sambungan shida akan war2kan…

Episod8 : Lokasi di Status FB SHida berkaitan dengan Yana dan Ujang di ENtry INI
sunah2222

Sunah macam teruja bila dapat tahu Yana dan Ujang adalah pasangan cinta cyber yang akan melangsungkan perkahwinan…korang tgok apa dia type kat status shida ADE CAN NI NGAN ABG ADY….HAHAHA! OPS!

ops tak ops sunah akak dah prnt scren..yana pun menanti sambungan cinta korang berdua…tak percaya pegi la terjah yang Episod 5

Amalina…rupa2 nya akak dan abg mu ini dah ada peminat…so teruskan dengan EPISOD 9

Episod 9 : Lokasi : Group Kami Blogger Utara (KBU)

ady2

sebenarnya ini ada rentetan daripada perbualan shida dengan ady pasal orang baru di KBU…shida de tanya dia de perasan x orang baru kat KBU…so dia teka sunah ngan PD….bila shda gtau sunah dia leh tanya kenapa sunah meliar ke KBU..ala saja la shida add sunah nak kenal2kan dengan geng2 KBU….

Ady  : ok gak…kenal2 la..nanti pun bakal utara gak kaannnn…

wah wah waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah ini memang mcam dah konpem 100% je ady…ady kalay betul la shida nak jadi orang pertama yang tau tau tau…

 

k bye..nak sambung wat keje..tak mau jd mamarazzi g..

zaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaas

8 comments:

apezs shah said... [Reply]

wah meletop haha..;)

Sunah Mohammad said... [Reply]

adesss...akak yang nakal...

~...AmALinA....~ said... [Reply]

wah3 kak sunah,,hihihi amat dialu-alukan jadi org utara pas ni.. sng ckit nak jumpa..=p

aDisH.sHidA said... [Reply]

@apezs shah meletop kan...hahaha...cinta blogger..utara bumi kenyalang

aDisH.sHidA said... [Reply]

@Sunah Mohammad nakal pun comey pe...hhe..kalau menjadi cmne

aDisH.sHidA said... [Reply]

@~...AmALinA....~ tp kalau menjadi dia mesti dok KL gak dik..takpe raya2 sure dia balik utara kan :))

Lydia Miza(Aidyl Azim) said... [Reply]

bahaya shida ni..hihi

FasiHaH SupiaN said... [Reply]

dalam diam er kak sunah nie....