Coretan Terbaru KakakeciK

Wednesday, March 2, 2011

Pengakuan Ikhlas Ady Budika...Episod 2 : Sambungan Dari Entry Amalina

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

Gosip Hangat Gosip Hangat

Sambungan Pengakuan Ikhlas Ady Budika Kepada Sunah Mohammad

Siapa Sunah Mohammad : eh eh korang nie dia tu bakal madu shida…hahaha..xde la..dia tak sanggup nak bermadukan akak dia nie…:P

Kenal tak dengan header di bawah nie

sunah

< klik header sunah suka sakura dot com >

untuk kenal pemilik nya dengan lebih lanjut

Dah kenal SUNAH MOHAMMAD….

Ady Budika aka Ady Soleh Ahmad mesti korang kenal kan…dia kan jiran sepagar shida nie…dia nie bos shida tau..shida setiausaha tak berbayar nyer…sebenarnya dah lama shida simpan rahsia nie…tp arini memandangkan myboss telah membuat pengakuan ikhlas di Sahabat Blogger kalau korang tak percaya mai terjah sini

Pengakuan Ikhlas Ady Budika : Amalina

kira nya shida menyambung entry yang di buat oleh amalina….sebab di entry amalina kat wall lain…tapi korang tengok pulak kat wall ini….

ADY777777

ok ok kecik erk yang ini…jap jap shida besarkan bagi korang semua semua semua dapat tengok dengan jelas

ADY777777888

ok sekarang dah nampak terang terang sah sah lagi kan……

so dengan ini memang menguatkan lagi apa yang telah diwar2kan sebelum ini

SAYA BERCINTA DENGAN  ADY BUDIKA : SUNAH

itu di pihak SUNAH….ini plak di pihak ADY my boss merangkap jiran sepagar

ISU ADY BERCINTA DENGAN BLOGGER SUNAH

pssst : ina kalau jadi abg ady awak ngan kak sunah awk tu kita makan kenduri kat kedah aje ok….tp kalau dorg nak sponsor ke seberang sana pun ok jugak kan….ady n sunah…jgn marah2 erk akak lawak je petang2 nie tensen banyak keje…so korang takmo balas entry kami ber2 ke…..ina jom lariiiiiiiiiiiiiiik sama2

6 comments:

~...AmALinA....~ said... [Reply]

hihihihihihi~~~ jom larikkkkkk cepat sembunyikan diri sebelom bom nuklear kak sunah melet0p...hahahah

AdyBudika said... [Reply]

adoiiiiii..ahahahahahha..korg ni kan...

aDisH.sHidA said... [Reply]

@~...AmALinA....~ bom kak sunah tak meletop g...myb dia terlupa kot..hehe

Sunah Mohammad said... [Reply]

akak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! hish! abang ady, cepat pecat s/u ni! takleh simpan rahsia betul! hahahaha~

aDisH.sHidA said... [Reply]

@AdyBudika kami ni kan kami ni kan suka lawak2...seronok tgok kawan2 bahagia

aDisH.sHidA said... [Reply]

@Sunah Mohammad yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee saya maduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu mu sunaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah....







pecaaaaaaaaaaaaaat!!!!!!!!!!!!




















bayar pampasan 10x ganda hantaran kawen korang ber2


hahhahahaa