Coretan Terbaru KakakeciK

Thursday, March 3, 2011

Sape cakap takde entri?!

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

rosyam

kenapa la ye jejaka malaya ini ada di entry ini…..

ROSYAM NOOR adalah artis malaysia yang shida suka…shida suka lakonan dia…memang menjiwai la…seronok tgok dia..kadang2 bayangkan kalau dapat en suami mcm rosyam alangkah bahagia nyer….

ok ok ok ok ok ok

ini semua adalah gara2 kena tag dengan myMadu….setelah myBoss nak review blog…pelik bos shida nie nak review tp kena wat entry kena jawab soalan ntah apa2…tp x pe boss punya pasal..madu punya pasal….setiausaha menjalankan tugas dengan sempurna

ilusi

< klik header ilusi utk mengetahui lebih lanjut ttg syarat myboss >

shida nak tag adik saya yang comot dan ucuk…dia majuk ngan mymadu td sebab tak kena tag….(tp dia g pd nie….aduus)

shida nak tag lagi 2 orang leh x….tak kira boleh x boleh nak jugak….

LM yang jauh di QATAR

Aku HenseM

1 comments:

Norfa si Hitam Putih said... [Reply]

baru je singgah sini tadi..hehe..cek2 dapat comment pulak..masuk lagi skali.. hehe.. then nak buat apa ni?