Coretan Terbaru KakakeciK

Monday, March 7, 2011

Tidak Ku Percaya En Mat Gebu..Dapur Tanpa Sempadan

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

ya allah betul-betul shida tak percaya apa yang disampaikan oleh myboss

ady de anta komen kat entry yang shida gila tu….

nak tau apa komen dia

“shida..nampak mat follow shida..leh wat entri tuh..ramai berminat nak baca..heheeh”

komen ady

ady shida betul2 la tak sangka yang en mat gebu kita akan follow shida…

so bila shda tgok kat myblog…ye betul ada gambar sia biru…sia biru di dunia blog ini tak de milik orang lain

HANYA

ADNAN IBRAHIM

lebih mesra dengan panggilan MAT GEBU

pemilik DaPuR TaNPa SeMPaDAN

shida dah lama follow blog en mat gebu..shida pun x mengharap kan sapa2 yang shida follow akan follow shida balik..follow me

dengan poyo nyer shida…conteng2 kat prnt scren siap love g…hahahahaha..saja je suka…

Kalau korang nak tahu semalam en mat gebu ada jugak buat entry yang dia link shida…

Kat Entry INI

kiranya arini pengunjung dari blog en mat gebu aje…TQSM en mat gebu promosi blog shida….

Cayunk Mat Gebu

mtgebu

(maluuuuu..x byk mcm orang lain)

tapi shida sangat2 menghargai en mat gebu…sebab shida dok check dr kul 11 td pautan rujukan semua dr blog en mat gebu

tapi ntah cmne petang nie leh sesat si kentut cayunk yana nie….

ujang ko kan suka kentut merata2 kan..hahahaha

 

Hati Berbicara….

Wahai En Adnan Ibrahim…Chef terhebat Dapur Tanpa Sempadan…yang dikenali dengan panggilan Mat Gebu…shida terharu dan berterima kasih sangat2 kerana sudi follow blog shida yang tak seberapa ini….shida sangat sangat sangat menghargai anda…..tqsm en mat gebu….

…..muaaaaaaaaaaaaaaaaaaah….

 

update!!!!!!!

en mat gebu komen kat CNQ…1st time shida dapat komen daripada dia..teruja nyer shida….

1st time

6 comments:

Mat Gebu said... [Reply]

HAHAHA...ERK.PENGSANNN >_<

aDisH.sHidA said... [Reply]

@Mat Gebu jangan pengsan skrg tak de sapa nak tolong....thanks en mat gebu...suka sgt nie..senyum aje...1st time en mat komen kat blog shda rasa nyer

al_hakim said... [Reply]

tahniah..=)

Sunah Mohammad said... [Reply]

hahaha~ tahniah ye akak cayunk~

aDisH.sHidA said... [Reply]

@al_hakim terima kasih...terharu sgt

aDisH.sHidA said... [Reply]

@Sunah Mohammad hehehe...trima kasih sunah jom tolong akak angkat mat gebu dia pengsan dr td g