Coretan Terbaru KakakeciK

Monday, April 4, 2011

Apa Kaitan 3sMp

Assalamualaikum…


semalam shida join game Survivir Sakura Budika….

shida terpilih dan 1 kumpulan dengan prince, mastura aka novelgurl, shafilda dan pika..

Siap wat group lagi…tetapi nasib tak menyebelahi kami…kami tersingkir di perjumpaan puak..

sedih tp bersyukur..hahahhaha boleh x mcm nie..

tapi di sni dengan bangga nyer shida nak gtau maksud di sebalik nama kumpulan kami tu

11-20-2009-survivor-12 3sMp

3s : Syafiqah, Shida, Shafilda

Mp : Mastura (novel gurl) prince

ooops 3sMp ada kaitan jugak dengan penganjur game ini

3s : Sunah Suka Sakkura

Mp : Media Prima tempat Ady berkerja….

kreatif x kami….

Tahniah kepada kumpulan yang menang…teruskan usaha anda….

5 comments:

~...AmALinA....~ said... [Reply]

comel jekkk kreatif2...=)

KyêrulL said... [Reply]

fuyoooo hebat

aDisH.sHidA said... [Reply]

@~...AmALinA....~ hahhahaa..kebetulan...pk ada kaitan dengan ahli kumpulan dan pganjur...

aDisH.sHidA said... [Reply]

@KyêrulL perliiiiiiiiiii ke apa budak nie..sepak kaki kang..hahahhaha

♥NuR SyAFiQah♥ said... [Reply]

hehe..mmg kretip