Coretan Terbaru KakakeciK

Wednesday, April 13, 2011

AWAS!!! BANYAK BLOG CURI GAMBAR GADIS MELAYU!!

Assalamualaikum…

lau sebelum nie hangat pasal ada page kat FB yang kumpul gambar2 wanita bertudung..shida sendiri ada wat entry berkaitan dengan isu ini…arini group tu dah closed….Norfa ada wat entry pasal page yang telah tutup nie…

Arini masa shida dok bosan2 tatau nak wat apa…dok scroll dashboard jumpa la satu entry ATOK aka AIMAN yang menarik perhatian shida untuk kongsi dengan semua kawan2 blogger dan pembaca CNQ…

image_thumb[8]

sama-sama la kita sebarkan maklumat ini supaya gadis-gadis, awek-awek, wanita-wanita di luar sana lebih berhati2 apabila upload gambar mereka…

Lebih lanjut ----> PETUA KITA SEMUA

6 comments:

THE LEKAT LEKIT STORY said... [Reply]

sasaran gadis2 yg cun & comel jer.. mcm kita ni dah la tak gadis & x comel.. maybe selamat la kot.. apapun elok la di sebarkan untuk peringatan pd semua

aNNa maRdHiaH said... [Reply]

takut nyer ...

fRaMe+LenSeS said... [Reply]

bahaya toi la.. iskh3..

CikTomyam said... [Reply]

sebb tu lah ceq tak join contest yg lawan gambar sapa paling cun/comei dan seumpama dengannya tu..huhu..

Dekcik said... [Reply]

huh menakotkan jew..harap2 dijauhkan..

Wanzi said... [Reply]

kepada yang suka-suka upload gambar kat mana-mana website tu baik pikir 2..3 kali.... sang musang dah tunggu jer nak ngap.....