Coretan Terbaru KakakeciK

Monday, April 11, 2011

AWAS!!!!!Pengguna Facebook Wanita Islam Bertudung, Anda Mungkin Terancam..!!

Assalamualaikum…

Shida terpanggil untuk berkongsi dengan apa yang shida baca di entry norfa

Wanita wanita wanita Islam di luar sana yang bertudung berhati2 dalam upload gambar korang dalam facebook..kemungkinan gambar anda akan dikumpulkan dalam satu page PENGUMPUL GAMBAR AWEK BERTUDUNG

image[6]

Jika nak upload sekali pun biar la gambar yang bukan sembarangan dan boleh direview oleh semua pengguna facebook..private kan album tu…shida sendiri private album dan private profile lagi..hanya utk kawan…senang cerita…tak pun jadi je macam Aima aka MO dan kembar nya Sunah Mohamad…mereka berdua tak letak walau sekeping pun gambar dorang…

Sama2 lah kita menjaga maruah diri dan keluarga kiri sendiri….

More Info ------> Izamir dan Woot Woot

ENTRY PILIHAN

BAHAYA LETAK GAMBAR DI INTERNET – MO

KENAPA SAYA TAK LETAK GAMBAR - SUNAH

9 comments:

Cik Tetra said... [Reply]

peh!! ade jgk camtu!!,,thanks 4 sharing,,good info!!

nelly said... [Reply]

ada gak er cmnier ..ish2 ..

saya bukan tomato said... [Reply]

tau !! dah tengok !!!!

takottt !!!

org tu pon macam nk jatuhkan maruah pompuan islam je .. --'

tpi bile dah tau ni mmg kne sorok gambar2 tu..

Muslimah Optimis said... [Reply]

heheheh.. naik nama saya..

Dekcik said... [Reply]

tkot nye klu owg curi2 ambik pic kte.

eddy said... [Reply]

the best solution..jgn guna FB.. not only facebook page je yang "steal"..banyak agie.. meanwhile.. belum tentu gambar2 anda selamat sepenuhnya..

Miss Ran said... [Reply]

da report...malas lyn org gni

Cik Cempaka said... [Reply]

haish..macam2 la

Bahaya tol... ^^

cik pulau said... [Reply]

thanks for sharing..
dah baca dekat tok esah.com.

grrrr.. geramm..