Coretan Terbaru KakakeciK

Tuesday, April 26, 2011

Giveaways Julung Kalinya Dari Cik Tom

giveaways dari ciktom

Assalamuaikum…memulakan mood blogging arini dengan menyertai GA Cik Tom…menarik hadiah yang ditawarkan…hosting tu…tp kalau shida menang sapa nak tolong erk…..hehehe…jgn dok pasang angan awal2 shida…lama lagi cik tom nak umumkan pemenang nya…sebulan lagi..ok2 jom kita tengok apa yang perlu kita buat utk join GA cik tom nie

Cara-cara nak menyertai giveaways dari cik tom ialah;

1) Buat 1 entri bertajuk “Giveaways Julung Kalinya Dari Cik Tom” dan linkkan ke entri ini.

2) Entri adalah bebas samaada nak buat panjang atau pendek tapi supaya tak nampak terlalu kosong cerita la apa yang menarik/kelebihan mengenai blog korang ye.

3) Tak perlu follow blog ni atau letak banner cuma sila masukkan link blog cik tom ke dalam bloglist korang. (*supaya senang nak tahu pasal apa-apa update sepanjang giveaways. dah habis boleh je remove.) (shida dah follow tapi shida xde bloglist boleh ek cik tom)

4) Pemenang akan ditentukan secara cabutan bertuah.

5) Tinggalkan link post anda di bahagian komen entry ini.

6) Tarikh mula giveaway ini ialah 25 April 2011 sehingga 24 May 2011. Tarikh tutup bagi redeem hadiah hosting cik tom ialah 31 May 2011. So, kepada pemenang sila alert tarikh yang bakal cik tom umumkan.

Nak join sila klik pic comey di atas tu…

psssssssssssssst : harap2 shida menang leh gak berdot com kan….

1 comments:

CIK TOM said... [Reply]

kalau shida menang..insyaallah cik tom akan tlg mana yg mampu..dun worry...xpelah xde bloglist ek...

tenkiu…penyertaan diterima..nanti cik tom akan update senarai nama yg join dlm n3 yg sama…