Coretan Terbaru KakakeciK

Wednesday, April 6, 2011

Satu satunya PEMENANG SOALAN 3 !!

Assalamualaikum…

Ok.. tamat dah tempoh menjawab soalan 3 !! Haih.. soalan mudah pon pening ke ??? Sangat mudah jee.. blogwalking pasti jumpa.. hehehe..

Ada yang sampai nak pengsan ... tu la.. pakai cermin mata hitam bila blogwalking (cheq pakai cermin mata biasa ja sebab rabun) .. pasti takkan pening .. Ni blogwalking guna high heel laa.. pastu ada ngan bawak bag pack laa.. tu si adi budika.. sambil dating ngan si sunah.. mana boleh !

Haa.. nak tau sapa satu satunya pemenang tu ?? jeng jeng jeng ... boleh tak aku rahsiakan dulu jer?? Petang karang baru aku umumkan .. sbb apa ? sbb dia teror banget... camana dia leh tau jawapan tu eh ???

Siapakah pemenang itu ye…sila la ke SINI

Camne yer dia tu tau jawapan….shida buat cmne ni..tapi tatau la pemenang tu buat cmne kan

Utk soalan pertama : cari klu bila besday en ben…dah dapat shida sipi2..shida cari url yang ada angka…hehhe..ini yang shida dapat http://ladygreen3011-ayuni.blogspot.com/ besday en ben 30 nov kalau x silap shida la…setelah anta komen shida cari lagi klu dan dapat di http://www.benashaari.com/2010/11/wah-aku-dah-dapat-hadiah-besday.html

Utk soalan kedua : header ada kereta merah…shida klik 1 per satu url di group 3 tu….so terjumpa kereta merah di sni http://bintangkita080808.blogspot.com/

Utk soalan ketiga : shida dok pk header or background nyer guna kartun 7up fido dido..walau dalam hati nie dok kata url nya kot..tp dak dok klik 1 url ke 1 url…last dah 90 url klik….mai kat num 91…url nie…ada fido dido http://fidoodidooo.blogspot.com/ tu la shida tak mau ikut gerak hati..kan betui tu

chewah chewah shida mcm la ang menang…kalau nak tau sapa menang mai sni kita tgok di entry eN BEN

bila ampa klik kat situ naik blog sapa…

ya blog cheq la…cheq pemenang tunggal tu….

sebenar nya kan…masa nak post entry dan komen utk soalan group 3 nie tangan cheq ketaq2 ja….

pastu tgok plak si ady dah awal2 lagi post entry…cheq dok check komen en ben..tak display pun komen chek…tgok komen ady dah naik..sah sah salah tu jawapan dia..so cheq muka tak malu p pm ym en ben…tanya dapat x g komen jawapan soalan group 3..en ben jawab dah dapat….alhmdlah..egtkan x dapat g..kalau x dapat nak je anta sekali g…

pssssssst : ujang siap komen tu cepat jawab….ujang ampa dah menang semalam…arini biaq la cheq menang lak :P…

27 comments:

areteacar said... [Reply]

wah! hbtnya nya dia menang.. congrates :)

putERi-kAtEk said... [Reply]

waaaa kak shida!!!! tahniah!!! hahahahaha

mynameismy said... [Reply]

jwpn lg satu mne?

Orked said... [Reply]

wah tahniah shida,

kite ade gak klik2..tp kelabu dah mate hitamku..huhuh

ape2 pn tahniah jd pmenang tunggal..

Pycah Abd Rahim said... [Reply]

wah wah ! tahniah ! bijaknyaa .

cik pulau said... [Reply]

tahniah yer kak..
cik pulau ingatkan soalan 3 dari kumpulan 3.. penatlah duk klik satu2 sampai 2 3 kali..
ghupenye fidodidoo tu kat grup 4.. hadoii la..
misundestanding tol la cik pulau ni.. dushhh!!!

Sunah Mohammad said... [Reply]

perghhhhhhhhh!!!!!! menangggggg!!! tahniah kakkkk!!! hahahahaha~ tak tahan tu ayat abg ben!

Apple Sweet said... [Reply]

Tahniah k.shida

Luna said... [Reply]

utk jwpn soalan no 2 & 3 tu bkn dr group 4 ker?! Soalan 1 je yg dr group 3...

Tasha said... [Reply]

tahniah2!!!!

NadiRah said... [Reply]

itik tumpang heppy.. =)

nur ikhyar dee said... [Reply]

terbaekk!!

tahniah shida...

aizamia3 said... [Reply]

tahniah.. tumpang gembira.. :)

Isteri Yang Comel said... [Reply]

eh baru perasan ada belig ieb kat situ

aDisH.sHidA said... [Reply]

@areteacar THANKS..BIASA JE..

aDisH.sHidA said... [Reply]

@putERi-kAtEk TAHNIAH JUGAK UTK KATEK HEHHEE...THANKS KATEK BILA MAU LANJER AKAK

aDisH.sHidA said... [Reply]

@mynameismy JAWAPAN MANA YER :-?

aDisH.sHidA said... [Reply]

@Orked THANKS...SEMUA PAKAT KELABU..SHIDA TERLBIH KUMPULAN..CARI SAMPAI KUMPULAN 4..HAHHAHA LAWAK PLAK

aDisH.sHidA said... [Reply]

@cik pulau THANKS...AKAK PUN TAK PRASAN YG 2 SOALAN BAWAH TU KUMPULAN 4..AKAK TAK SEDAR KLIK 1-1 URL TU

aDisH.sHidA said... [Reply]

@Sunah Mohammad ITU LE PASAL SUNAH...HAHAHAH..LAWAK LAWAK..THANKS YE..TAHNIAH JUGAK UTK SUNAH MENANG 2 ARI BERTURUT2

aDisH.sHidA said... [Reply]

@Apple Sweet THANKS :)

aDisH.sHidA said... [Reply]

@LunaA;A SHIDA PUN TAK PERASAN..

aDisH.sHidA said... [Reply]

@Tasha THANKS :)

aDisH.sHidA said... [Reply]

@NadiRah KALAU HEPI MCM MANA BUNYI NYER ITIK...HEHEHE IRAH THANKS

aDisH.sHidA said... [Reply]

@nur ikhyar dee THANKS...

aDisH.sHidA said... [Reply]

@aizamia3 THANKS JOM JOM SAPA NAK OPEN TABLE NIE ERK

aDisH.sHidA said... [Reply]

@Isteri Yang Comel ITU LE PASAL..SHIDA MAIN KLIK JE IEB...HAHAHATAK SODAR DAH MASUK GROUP 4