Coretan Terbaru KakakeciK

Monday, June 25, 2012

Alergic Ikan Plata Ke Aku Nie?

 

Assalamualaikum dan Selamat Petang…

 

Hidung terasa berat….bibir mulut rasa semacam je, batang tengkuk rasa sakit…dahi rasa denyut….alamak kenapa nie…nak kata demam or selesma baru je baik…tapi bila part hidung yang rasa berat sangat tu….RESDUNG melanda ke…

 

Erm tapi lunch makan ikan plata goreng dan sayur lemak petola saja…nak kata alergic dengan ikan bilis, tak mungkin sebab sabtu aritu Kak Teh wat sambal ikan bilis ok je makan…EH mungkin sebab ikan plata kot (jangan tanya ikan plata tu cmne..yang tau pipi dia ada tanda hitam)….mungkin mungkin mungkin jugak nie sebab kakakecik memang x pernah atau dah lama sangat x makan ikan nie..mak yang nak beli sabtu lepas sebab kata nya dah lama dia x makan…

 

Aduuuui rasa nak balik awal..nak rehat2 diri nie…ohmycustomer..jom la balik.

3 comments:

Cik Pulau said... [Reply]

tak best kan bila resdung melanda ni..
sy g camping 2 malam.
2 malam x makan ubat..
habes dah gatal2 muka ni. huuuu`

kiera'sakura said... [Reply]

erkk ingatkan ikan goreng dengan planta.. huhuhu

Lydia Miza(Aidyl Azim) said... [Reply]

samapi ke sudah i x tau ikan tu camne rupa