Coretan Terbaru KakakeciK

Saturday, June 8, 2013

Happy Birthday Mum

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera,

DSCN4169

8 Jun…birthday mymum…Happy Birthday Mak…semoga mak panjang umur, dimurahkan rezeki, diberi kesihatan yang baik bagi menjalani kehidupan sebagai insan di muka bumi ini, hidup dengan penuh kasih sayang dan diberkati olehNya. Hari nie genap usia mak 61 tahun..alhamdulillah.

DSCN4157

(Mak dengan jubah pemberian Shireen,yang dibeli di Makkah)

Tiada apa yang dapat diberi kepada mak..hanya kasih sayang dan doa sebagai seorang anak yang mampu diberikan. Opss…kakakecik ada la buat kek, bihun goreng dan puding dangdut laici untuk makan-makan.

 

DSCN4172

DSCN4176

Suka hati je kakakecik deco kek coklat nie..tak kisah la janji buat dengan penuh kasih sayang..comot deco nya pun tak apa kan..dah tinggal suku je lagi..hehe. Mak pun potong kek dalam bengkel ditemani Aiman dan Aisya je…cucu-cucu dan anak2 lain tak de kat kampung…Abang On pun sampai dah lewat…

DSCN4153

Comey tak Kak Mah…comey kan

 

psst : Kat rumah arini murah rezeki makanan bermula dengan pizza hingga la satay sebelum maghrib tadi…sampaikan kakakecik tak makan nasi lagi nie

7 comments:

rinduan citarasa said... [Reply]

makcikkkk
happy birthday.
moga kesejahteraanmu baik2.
untung dapat anak y solehah..
kek tu sgt nyammi

DiahRodzi said... [Reply]

happy birthday makcik ...^_^

Mama Safiyyah said... [Reply]

Alaaaa napa tak ingatkan bday Mak??? Huhuhuhu calendar kat opis yg tulih besday Mak....

Anyway, cun lah Mak pakai jubah tu...nanti blh boria bila shireen balik pendang hehehe

Kim salam kat Mak ya shida...rindu sangat!

Yan Ty said... [Reply]

Selamat hari jadi buat bonda akak.
MOga dimurahkan rezeki , dipanjangkan umur , diberi kesihatan yang sihat , moga semua baik2 sahaja. Amin.

Dao gak aih kek. Ni ley buat Ty meroyan sebab DIET. Grrrr

kiera'sakura said... [Reply]

selamat hari lahir mak kak shida. moga sentiasa dan terus sihat hendakNya, dan semoga doa makcik yang tak putus untuk jodoh kak shida tue dipermudahkan Allah Amin :)

MR & MRS MAKMUM said... [Reply]

selamat hari lahir mak cik semoga d pnjgkn usia d bg kesihatan yg baik murah rezeki & hepy2 selalu

Mrs. Abi said... [Reply]

hepi besday!!!!!! hehehehee nak kek jugk!!