Coretan Terbaru KakakeciK

Saturday, February 13, 2010

Blog Bersawang

Salam

1st shda mintak maaf sgt2 sebab dah lama blog ni bersawang...sebenarnya banyak benda yg shda nak share kat sini..tp xde mood nak memblog..elly pun ada tanya "akak knp dah lama tak update blog?"hehehe....jawapan nyer, malas le elly....thanks elly kerana drpd soalan n blog elly yg sentiasa update membuat kan akak gatai tgn arini utk tekan keyboard..sblm ni dok tekan keyboard kat ruang lain...hehehe....

Arini dr tghri td dok tukar bckground je.....sebab awl nyer shda nak buang benda alah lain...sekali terdelete skali dgn background,.....huahauahuaahua.....shda plan nak guna pict sendiri sbg bckground tp jadi le...eh bukan shda nak promote shda le...bukan pict muka shda..tp pict sunset yg shda snap masa ari raya aidilfiltri last year...shda suka pict tu....

Ini pict tu..cantik x view nyer....shda yg snap tau......

Ok la shda stop kat sini dulu....sebab nak wat keje jap. k bye bye

2 comments:

HaWaAdAm said... [Reply]

waaa...cantikla pic tu..sy mmg suka pic sunset, awan dan langit..huhuhu...cuba lagi kak utk jadikan pic ni background blog akak..hehe...

shida5062 said... [Reply]

tu le pasal awe...akak tgh usahakan ni...kalau awe leh tolong pun lagi bagus...ada xsoftware convert pict ni ke html..akak xde