Coretan Terbaru KakakeciK

Thursday, July 15, 2010

~RyNa RyNa...paGi2 dah WaT sHida SmiLe~

Salam....

:) senyum awl2 pagi arini bukan nyer sebab dlm hati ada taman macam RyNa n cRy tu....sebab nyer mcm biasa shda smpai je kedai on Pc...On9 Ym, Login Blogger, Login FB....arini jengah myblog...so nampak le blog di Ryna aka HazuRi merangkap awek Cry nyer post "Happy"...dlm hati n pkrn apa le si cry telah wat plak nie bg ryna happy...awl nyer ryna cite ttg ma nyer...di ptghn baru le ryna cite sal dia lepak kat room smlm..a;a smlm ryna lepak lama jugak di room...beramas mesra gtu kami di room...tak ramai ada kat room masa tu..yg de rock,pak u, bro brad, snu, 4,as n semestinya cry n ryna le....


Kami kat room mmg dah tau ryna n cry nie couple...so dok ngacau n usik le dorg ber2...lawak jugak dorg nie...cry konon2 wat2 majuk la...nak boot ryna...wakakkaa...tu sal yg leh shda kata cry nak nek bot g bintulu...nak kaber cry myloplyfrnd tu...cry sengal..ryna kamu takut erk bro brad wat sore antu tu...sama le shda pun takut jugak.....bro jahaaaaaaaaaaaaaaaaat..kihkih....tp apa pun sume tu hanya le gurauan utk memeriahkan suasana kat room yg makin usang.....


Ok lah...utk ryna n cry semoga kalian ber2 bahagia hingga ke akhir hayat..cepat2 cry g masuk minang n nikah..jgn lupa sediakan ticket utk shda k...nak kad yg cantik2 indo mali k...

1 comments:

R e e N a said... [Reply]

hahaha,,,, shida shida... kamu pun suke buat ryna senyum membace entry kamu... haha..terime kasih kerna sudi wat entry ttg kami... sgt sgt terharu... huhu... semoge kite boleh beramas ramas lagi... ops..

InsyAllah kalau ade jodoh, akan dtg la kad itu ke rumah cik shida.... Amin~!

tengs alots! ^_^