Coretan Terbaru KakakeciK

Wednesday, April 9, 2014

Kek Karamel Pelangi : Happy Birthday Syaza

 

syaza

Tempahan daripada Ana Pokok Asam untuk besday anak perempuan nya..Sebenarnya nak hanya nak makan kek karamel aje..tapi dah alang2 birthday Syaza so deco2 la skit…Nampak meriah plak kek karamel nie dengan kelilingnya dipagari biskut jejari bersalut coklat dan di atas nya ditaburi coklat warna warni ala2 M&M…nak guna kitkat dan M&M mahal sangat..hias agak patut padan dengan bajet customer je :)

6 comments:

diana said... [Reply]

cantik dan meriah kek nye..:)

Kira Sakura said... [Reply]

kalau takde pembalut kaler maler tue mesti nampak macam kek coklat. bukak kek karamel hihihihi

eqbalzack said... [Reply]

Salam singgah...lama betul abg eq tak singgah blog kwn2 blogger ni. :)

Lydia Miza said... [Reply]

Salam.. Lawanya ke ni awak

Mrs. Abi said... [Reply]

cantik la.... nak jugak!

QasehnyaRania said... [Reply]

lawa diluar mesti sedap di dalamnya kn..