Coretan Terbaru KakakeciK

Wednesday, January 6, 2016

Bila Rabun & Pelupa

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera

Sapa rabun sila angkat jari..ye la kalau suruh angkat mouse or keyboard ada yang online via hp kan...Alaaa angkat apa sekali pun memang kakakecik tak nampak pun..Almaklum la rabun...


Erm, masalah kan bila jadi seorang yang rabun dan pada masa yang sama pelupa..
Ini lah yang terjadi pada diri kakakecik pagi tadi..bangun tido cari mana la spek aku ni..
Cari...meraba la kat tempat selalu letak..
Sebelah bantal kiri tak de.. Kanan pun tak de..Atas almari solek yang tak solek sangat pun tak de...


uwaaaaaaaaaaaaaaaaa... mana la spek aku ni...grrrrrr tak egat dah..


okey-okey jangan gabra..ilex ilex..cer egat balik malam tadi sebelum tido wat pe..Kalau hp yang hilang dan tak silent boleh la kol n detect dari mana bunyi nya..ini spek bagi si rabun macam kakakecik memang meraba la jawapan nya..


Sebelum tido tu masuk bilik air ayah bukan bilik ayah k...cuci muka pe bagai..so mana spek tu la ni..cer p tengok dalam bilik air ayah tu..


taraaaaaaaaaa..gelak sorang2 bila ternampak bayang spek..Ooooooo sini rupanya ang no...puas meraba atas katil rupa2nya dia tido d dalam bilik air semalaman...huhuhu sabar je la nasib tak semput.




pssst : tu tanda nya usia makin bertambah ceq ooi..satu lagi kalau rabun sure telinga pun kureng sikit...tapi bukan tahap pekak..kihkih

0 comments: