Coretan Terbaru KakakeciK

Friday, January 8, 2016

Cabaran dari Zairul Afif

Fuuuh tenghari tadi kakakecik terima panggilan dr mybig brother...

Bb: Heloo...ada mana..
Kk:Kedai...
Bb: Afif suruh buat kek backhoe
Kk: grrrrrrr..kek backhoe...bila tu
Kk: sabtu nie

Z.a : ateh,buat kek backhoe sabtu ni..ada lori jugak
Kk: okey adik nak kek apa
Z.a : kek backhoe la...
Kk : ateh tau...adik nak kek coklat ke kek apa..nak besar mana
Z.a : kek backhoe..sabtu ni...kek besar loriii
Kk : okey okey..kek backhoe ada lori..ateh letak je backhoe lori atas kek tu..nanti adik boleh main..
Z.a : ya ya sabtu ni ateh

Afiiiif..afiif baru masuk 5 tahun dah pndai request nak kek backhoe bagai..mentang2 celik mata kecik2 dulu nampak backhoe lori je setiap ari..

Terus si Ateh ni..google deco kek backhoe..petang selepas tutup kedai ke Alor Setar beli bahan kek dan cari set backhoe...grrrrr di kedai bahan kek tu backhoe nya x nampak real..di kedai eco besar sangat.di mydin lagi lagi la besar nya..

In sha Allah esok Ateh akan p cari set backhoe dan akan cuba mendeco kek cabaran si afif ni...moga2 Ateh akan dapat merealisasikn hasrat si anak teruna itu..

3 comments:

LM said... [Reply]

Ehehe letak je backgoe atas kek! Selesaiiii. Ye tak?

Ke.. Nk ada korek2, pastu tabur oreo atas kek?

aDisH.sHidA said... [Reply]

Awak letak dalam kpla ni nmpk nk wat kek coklat..ltk backhoe atas kek n korek2 skit tepi kek buat lubang kekonon la...ltk nips ke oreo tabur..

aDisH.sHidA said... [Reply]

Awak letak dalam kpla ni nmpk nk wat kek coklat..ltk backhoe atas kek n korek2 skit tepi kek buat lubang kekonon la...ltk nips ke oreo tabur..