Coretan Terbaru KakakeciK

Monday, August 13, 2012

Hanya Sekeping Kad Raya

 

Assalamualaikum….huhuhu minggu depan dah nak raya..persiapan raya pun tak terasa sangat..baju raya pun belum ada…dah 2 hari pergi cari tapi tak de saiz dan warna yang dikehendaki…kuih raya baru wat 2 jenis ada lagi 4 jenis yang nak kena buat, kek lapis lagi dan nak siapkan tempahan kek karamel..harap2 kakakecik kuat untuk selesaikan dengan sebaik mungkin..

 

Tahun nie kakakecik hanya dapat sekeping je kad raya..sedih tak, balik je umah tengok sampul putih semua nya untuk mak, kakak dan abang..untuk kakakecik sekeping je..tu pun dari abang Eqbal Zack..kalau abg EQ tak hantar memang tak de la…tapi tatau la kot kot esok2 ada kad untuk kakakecik…

DSCN9512

Kad Raya daripada Abg EQ…sebenarnya kad nie dapat dalam minggu lepas lagi..tapi time tu kakakecik kat hospital..thanks Abg Eq atas ingatan nie…Selamat Hari Raya untuk Abg EQ dan keluarga, Maaf Zahir Batin..

 

pssst : Check list untuk 4 hari nie…malam nie wat 1 jenis kuih raya, esok pagi 1 jenis, lepas zohor kuar cari baju raya buka kat luar, rabu buat kek lapis, khamis buat 2 jenis lagi kuih raya dan jumaat n sabtu wat kek karamel…

p/s : memandangkan nie entry terakhir so kakakecik nak ucapkan SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI, MAAF ZAHIR BATIN kepada semua pembaca blog kakakecik….

4 comments:

Rozuan Ismail said... [Reply]

InsyaAllah nanti adalah lagi tuh

kiera'sakura said... [Reply]

ampunkan segala salah silap kira kak.. maaf zahir dan batin...

salam aidilfitri untuk akak and keluarga

Outbound di malang said... [Reply]

salam idul fitri :)
Nice blog :)
salam kenal sobat :)
di tunggu kunjungan balik.nya ya !terimakasih ...

Along Usop said... [Reply]

along pon dapat!! :P