Coretan Terbaru KakakeciK

Tuesday, January 17, 2012

2071 – 2093 : tambah tolak = 22 : 50 Minit

Eh eh biar betul kakakecik nie mengirakan…

kalau 2071 tolak 2093 sama dengan –22

2071 tambah 2093 bukan jugak 50…

apa agaknya yer yang 22 nisbah 50 minit di tajuk entry kakakecik petang nie..

sebenarnya tidak hampir 1 jam jugak la kakakecik bertapa di dalam Pejabat Pos Pendang…kakakecik sampai kat pejabat pos tu dalam pukul 10.40pagi..tengok orang ramai dah kat luar…alamak, ramai plak orang..camne nie…ramai tak ramai pun kakakecik kena jugak tunggu giliran…kena pos arini jugak barang-barang nie…tak boleh tangguh lagi..

Tekan je button A kuar la ticket giliran yang bernombor 2093…pergh….nombor masa tu baru 2071 (dah la set jam untuk ticket tu tak betul..terkejut monyet jugak la kakakecik)…tu dia berjanggut (kakakecik ada janggut ke) la kena tunggu nie…

 DSCN7750

Alang-alang dah tunggu lama, kakakecik pun fikir la biar buat 2-3 urusan sekali gus…hahhaa..memandangkan ASB dah boleh update kan..apalagi kakakecik kuarkan ka buku ASB yang sentiasa ada dlm handbag tu..berasap je la orang belakang dok tengok kakakecik dengan 2bungkusan pos laju dan buku ASB lagi…sabar ye pakcik2 makcik2, abg2 kakak2 semua…sama2 la kita pakat tunggu

Opss..barang apa yang kakakecik pos yer dan untuk siapa…

DSCN7744Ini la rupanya barang kakakecik pos tu…

 

psssst : jangan marah ye entry kakakecik kebelakangan nie semua bab2 makan

1 comments:

Mama Ema said... [Reply]

ramai orng nak keluarkan bonus asb tu kan..hehehe