Coretan Terbaru KakakeciK

Monday, January 30, 2012

Jantungku Berdengup Kencang dan Berhenti Seketika

 

Setengah jam yang lepas….bila kembo kakakecik (si kakakurus) pm di skype…

[3:10:14 PM] shida anwar: kembo nape blog cahayanurqasih tu xleh buka
[3:10:31 PM] adish_nss: biaq betu;

 

Berdengup kencang la jantung kakakecik nie…Apa lagi kakakecik pun terus la ke dashboard…klik view blog…

Tiada lagi kakakecik berbunga-bunga..hanya ada note di bawah

 

Blog has been removed
Sorry, the blog at cahayanurqasih.blogspot.com has been removed. This address is not available for new blogs.
Did you expect to see your blog here? See: 'I can't find my blog on the web, where is it?

 

Ya Allah….jantung kakakecik seakan berhenti seketika..terus up post di FB…ada yang respon…bila kakakecik signout blogger.com dan nak relogin…kena lak masukkan num phone untuk verify code…sign in semula..still x dapat jugak list blog milik kakakecik….memang cuak dah masa nie…

 

Ada sahabat di Fb yang suruh tengok tutor blog kena remove yang Sunah share..line plak slow sangat2…bila dapat buka tutorial nya, yer sama mcm kakakecik buat…tetapi kenapa masih x dapat balik blog nie…opps sunah ada pesan suruh sabar…

 

Alhamdulillah akhirnya kakakecik dapat balik blog….syukur sangat2…thanks kepada yang bagi info dan respon di FB

7 comments:

shida anwar said... [Reply]

hihihi...Alhamdulillah

Lydia Miza(Aidyl Azim) said... [Reply]

ye..dua benda yg saya suka
1.sunah suh sabar
2. jiji kata kita kadang2 malas nak doa.

syukurlah dah selesai dear

aDisH.sHidA said... [Reply]

@shida anwar thanks kembo coz alert

aDisH.sHidA said... [Reply]

@Lydia Miza(Aidyl Azim)

a;a miza....di entry sunah...ada jiji kata itu

tomatokering :) said... [Reply]

kadang2 blogspot ni tak betui sikit.. saya pun pernah kena.. tapi saboo je lame2 boleh bukak. he

Подтверждаю (fadzli) said... [Reply]

as salam..
alhamdulillah..

yup. betul tu kak, kena sabar. alhamdulillah.masa masuk dulu ingat lagik ada kat belah kanan tu kan..

kalau betul2 tak dapat, kak syida kena cari lah entri tu kat blog saya. namanya customer appeal sheet.

atau pun boleh search kat google help

:)

Aesya Zealous said... [Reply]

hehe ramai yg kene gini.. kite belum penah lagi. ntah macam mana agaknye. gelabah ke tak.. hehe