Coretan Terbaru KakakeciK

Sunday, December 26, 2010

~ 500 bLOg WIf bEn AsHaari~



erm.....dah lama dok tgok ada blogger dok join BA..
so arini terasa plak nak xplore BA nyer blog n Fb..TERNAMPAK la PENCARIAN 500 BLOG BERMULA dari 2ptg 26/12/2010 hingga 2petang esok nyer 27/12/2010....shda pun nak gak join kan..hehehe...


Syarat yang BA tetapkan :

1. Letak Banner...ok shda dah letak pun
2. TAJUK n3 : 500 Blog.....dah pun...stle...link kan ke BA punyer....so bila dah link tu sapa yg baca n3 sila klik la erk...xpe jgn malu2 jgn segan bukan de sapa nampak pun
3.BA tanya ttg diri n sebab apa wat blog....
  • shda anak mak ayah..anak jati kedah...cheq umo baru je cecah 30 tahun 3 ari lepas...
  • tujuan wat blog nie...cheq saja je suka2 wat nak kongsi apa yg shda lakukan...kongsi info...kurang2 kawan2 shda kat jauh tau apa yg shda wat....so far alhmdlah la...
4. BA suruh tgl url kat n3 ini..... penuhi syarat BA :)


ok semoga n3 ini mengeratkan hubungan antara blogger...dapat gak cheq menambah kenalan
bye tata titi tutu

1 comments:

Matika said... [Reply]

mamat pun dh join.
salam perkenalan..
jangan lupa follow aw..
takut sdih mamat nnti..huhu