Coretan Terbaru KakakeciK

Monday, December 27, 2010

~Mee UdaNg PuLau SaYaK~

adus perut ku lapar....
mau plak shda post n3 bab makan....
wadus wadus apa nie doooooooooong....

2 ari lepas shda p pulau sayak
p dengan some 1...hahahhahaha
bukan bf ok bukan bf ok....
saja la dia ajak p konon2 nak belanja besday girl
ari besday shda dok on9 ym n fb dia de tanya makan udang x
shda mmg suka udang pun
cepat2 la mengiyakan...hahahha
so dia ajak p pulau sayak makan mee udang
dia tanya cuti bila sebab jumaat dia balik kg
shda mcm biasa la jumaat je cuti...hahahahha dia kata sabtu x cuti je
shda teregat 25hb ari krimas so on la...dia kata nak p amik d umah...wadus wadus ada berani ke mamat nie tau la mak ayah kenai pun sebab kami nie adik beradik...2-3pupu gtu..
dia awl2 gtau kita kuar 5ptg balik kul 10mlm
shda pun je no hal
so ari sabtu dok tgu dia xmsj2 pun
shda msj la tanya dia kata dia otw dah..hampeh tul la mamat nie...
dah tu bawak kawan plak..
sekali shda de cust..ang tgu la la setgh jam g wakakakaka

kul 6 gak lak kami gerak p pulau sayak...pulau sayak nie dekat2 ngan pantai merdeka..daerah kota kuala muda.....sebelum ni ada org ajak shida p sana tp shda x mau p hehehee...'


usof mee udang laut pulau sayak

sekali sampai sana dekat kul 7 parking xdak....si mamat nie kata cmne pun dia nak gak bawak shda makan kat usof mee udang nie...ntah la kata sedap tp bg shda biasa je..hehhe..msg2 pun selera kan.. sedih gak masa sampai tu matahari pun dah nak terbenam...nak amik sunset x dpt sebab lindung awan...frust ooooooooooooo....

pastu kan ramai org....setengah gak la menunggu utk dapatkan mee udang n udang sos.....


jadi model sekejap.....

jom sume makan....mee udang pulau sayak n udang masak sos....

mee udang special.....
rm10.00 sepinggan...udang ada dlm 5 ekor

udang masak sos
udang sz besar
sekilo rm50.00


pssst: pas nie kalau nak p kena p awal baru best leh bergambar2...bersuka ria :)

3 comments:

... said... [Reply]

as salam..
suka gambar yang last.tpai tak berapa gemar kalau ada kulit udang..kalau masuk game fear factor, ada kulit udang je, kalah la kawe..huu..

aDisH.sHidA said... [Reply]

wslm....udang sedap tp bab kena kopek tu melambatkan kan..kecuali ada org tolong kopek kan n kita makan aje :)

along79 said... [Reply]

ermmm sedap-sedap, menarik, kat kuala muda kan..., tapi kat mana yer...