Coretan Terbaru KakakeciK

Thursday, December 8, 2011

Biarlah Semalam Yang TerAKHIR…..

Assalamualaikum…

Shida berharap cukup lah setakat semalam adalah yang terakhir…mungkin tiada lagi apa yang berlaku semalam akan berulang lagi…TIDAK MUNGKIN akan dilakukan untuk seterusnya… Bukan tidak mahu diberi peluang tetapi shida tidak mahu memaksa diri…

Mintak Maaf Wahai,

 

 

 

 

 

 

 

Buaian Tinggi

Apa jua permainan di Fun Fair

 

Hahahahahha…kantoi shida takut gayat…

IMG_1241 Masih boleh pose lagi…masa nie tengah tunggu giliran aisya n aiman nak naik heli

 

IMG_1229 aisya jadi pilot

 

Semalam shida pergi fun fair di Stdm Alor Setar….saja menggatal ikut abg mie dan kak ja bawak aiman dan aisya…Sampai sana..memang shida tak nak main apa pun…tapi mulut dok sebut nak main kereta langgar…ajak adik dia tak main…dia takut terpelanting kuar…Adik dan aisya nak naik buaian tinggi….demmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmn…aduuuuuuuuuuuuuuuuus awal2 lagi shida tak nak..tetapi rasa tercabar jugak tengok orang lain duduk tinggi di atas kepala nie…

 

Akhirnya..shida dan adik naik la benda alah buaian nie….si aisya pun nak jugak…masa orang yang jaga token tanya “boleh ke ni” tuju kepada si aisya….okey je shida dan adik menjawab…

IMG_1282 Peace……bergaya bukan main…tunggu naik atas nanti baru tau peace ke pecah kerongkong

IMG_1292

oh tidaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak…gayaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaat weiiiii…aisya siap nangis lagi….si ateh nie plak berdoa n mengucap je….takuuuut la…..kak ja kata x dengar sora orang lain dah kat atas tu…hahahhaa…biar la….baru puas……turun je dari buaian tu…dah pening kepala…nak termuntah semua ada…cepat2 kuar dari tapak fun fair g cari air dan asam….x masuk dah lepas tu….Apa pun malam tadi adalah yang terakhir shida nak main/ naik benda gayat2 macam nie…bagi la upah banyak mana pun tak sanggup nak gadai nyawa lagi

 

psssst : terpikir macam mana la dorang yang rocket tungging kepala tu…cukup la naik kat genting dulu….dah x mau lagi…

11 comments:

Sunah Sakura said... [Reply]

erk..tak pernah naik benda2 camni..err

cintatulip said... [Reply]

kak shida p bila? kami ngn ju p la mlm kamis.. hehehe.. kami dua naik kipas pusing tungging kepala.. coming soon entry.. hehe

putERi-kAtEk said... [Reply]

hahahahahahahahaahhaaa...nnti buat la pelamin buaian...bersanding boleh peluk2...hahahahahaha

aDisH.sHidA said... [Reply]

@Sunah Sakura

SUNAH....INI KALI KE2...EGT X MAU DAH MAIN BENDA ALAH MCM NIE...SEKALI ADIK NAK NAIK SORANG2..AKAK PUN MCM TERINGIN GAK..SEKALI AMIIIIIIIIIIIK NK TERMUNTAH TURUN TU KEPALA PENING

aDisH.sHidA said... [Reply]

@cintatulip

kak shida p malam tadi..huhu...sabo je la xmau dah naik

aDisH.sHidA said... [Reply]

@putERi-kAtEk

awin gelak jahaaaaaaaaaaaat ke tu...oooh buaian biasa pun akak x bape suka..tp kalau pelamin buaian mcm best je...pergh gatai betul budak nie

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said... [Reply]

untungla~~~

=P

Huda said... [Reply]

ni kat mana?

Along Usop said... [Reply]

eleeyyyhhh... buaian ni je ponnnn... :P

Muslimah Optimis said... [Reply]

hehehehe.. dah lama xnaik sebenarnya.. rindu la nak pi fun fair ni

kiera'sakura said... [Reply]

osmate ajak kira naek menda alah nie.. tobat xmo... hahahahaha