Coretan Terbaru KakakeciK

Monday, December 5, 2011

Game Angry Bird…..

Assalamualaikum…

Angry Bird…Burung Marah…burung apa la yang marah sangat nie…pastu burung nie marah kat sapa yer…walaupun burung nie marah tapi yang pelik kenapa ramai sangat orang tergila-gila kan nya…tak takut ke burung tu marah…anak sedara shida yang baru umur 2 tahun dan 5 tahun pun bukan main lagi minat dengan Burung Marah nie…kasut, baju semua nak ANGRY BIRD…kami suka angry bird…

Apa yang istimewa nya ANGRY BIRD nie tatau la…tak pernah pun shida nak amik tau…tapi malam tadi shida didedahkan dengan angry bird…GAME ANGRY BIRD…AFIQ la ajar ateh nya main…saja dok mengusik mengacau Afiq main game sementara tunggu abah dorang nak balik perlis…sekali mintak dengan dia ateh nak  try main…dia yang ajar camne nak main…bila tembak tak kena dia kutuk…hampeh punya anak buah…

Bila ateh dah cekap main…amik ko afiq, jgn harap la nak boleh main lagi…tengok aje la….hahahahahaha…punya la dia geram…sabar je la kan afiq..mesti dalam hati dia kata..menyesal ajar ateh main…HHAHAHAHHAHAHAHAHA

 

part yang sukar nak tembak…..ntah bape kali dok ulang…

 

eh eh benda apa ye yang wana hijau tu…afiq kata B&&I….betul ke..hahahaha….oooh burung marah kat binatang tu erk…

 

 

pssst : tak mau main lagi nanti gila…hahahahahahaa…

1 comments:

Rozuan Ismail said... [Reply]

wan x pernah main angry birds ni.x minat hoho