Coretan Terbaru KakakeciK

Thursday, December 22, 2011

Tidak Dapat Tido Semalaman di Hotel Emerald…..?

 

Assalamualaikum…..selamat pagi semua…

semua dah bangun ke….semestinya yang dah ada kan…

kakakecik belum tido lagi…dari malam tadi hingga ke jam 6.55am nie…

tak dapat nak tido la…kat hotel emerald nie…cuba lelapkan mata nie….memang tak boleh…last2 angkat c-merah kuar bilik turun ke lobby pukul 5.30am tadi semata2 untuk nak online..terkejut kot orang2 hotel nie bila tengok 2 orang anak dara kuar dr lif…

20111222064754754

kakakecik kena gangguan ke…ada misteri yang berlaku ke ke atas diri kakakecik yang buat kakakecik tak dapat tido hingga waktu mcm tu…

20111222064701159

2011122206483712

eh eh tak de lah…sebenarnya kakakecik tolong adik2 yang kursus Putek nie wat RP…sekali masa dok wat tu gelak dan sejuk sangat…sampai athma…kecian kakakecik kan…

 

skrg kat cafe…lapooooooooooooooo..jom g bfst…

 

20111222070751802

3 comments:

s.y.a.r.q said... [Reply]

awalnye shida breakfast. :)

Owh..shida pon ade athma rupenye. Cube tanya kat farmasi pasal satu ubat ni. Syarq pon tak ingat name dye sebab ayah syarq pakai ubat tu
Cara pakai dye mcm inhaler yg pesakit athma selalu pakai tu. Cume bentuk dye bulat, warna purple.

Dan ubat ni pakai bukan mase kite diserang athma.Tapi hari-hari. Satu hari sekali. Ubat ni untuk prevention dan untuk baiki saluran pernafasan jantung pesakit.
Lama-lama pakai nanti insyaallah tak adelah sensitif sangat bile gelak banyak kene athma atau berlari2 :)tp kene jage mkn jugakla. Jgn minum ais je memanjang (^_^)

cubelah :)

Lelaki Ini said... [Reply]

sedapnya breakfast!

aimie amalina said... [Reply]

hayoooo aaakkkaak
tahan mata naaa
hehehehe