Coretan Terbaru KakakeciK

Sunday, July 10, 2011

Bos Sila Potong Gaji

Assalamualaikum....

Agak2 la shida akan kena potong gaji x kalau bos tau shida ponteng keja sekarang nie...

Sepatutnya shida kena jaga pc yang disewa oleh giatmara negeri untuk kursus PUTEK di The Carnival..tp shida bosan tahap cipan...dlm sejam leh la tunggu kan...ini 1 ari nak menunggu...3 hari plak tu...konon nak baca novel dlm keta...tp panas....nak lepak dlm kereta....habis la minyak...so calling sorg kawan di sp tanya ada tak cc yang paling dekat area the carnival..

So sekarang shida on9 dr cc kat taman ria...tak sure taman ria jaya ke taman ria apa....yang pasti CC nie buat shida sakit kepala sebab nya macam2 telinga nie dengar...lagu keling..sound game...ini yang shida tak suka kalau on9 dr cc yang guna speaker...


6 comments:

MiZi said... [Reply]

hooo... ponteng kerja ek kak... bossss!!! kak shida ponteng kerja ni ha!!!

Menarik : Entry Buat Evo

cik pulau said... [Reply]

potong jangan tak potong..
ape ni maen kat cc lak..
pi jaga sana tu.hahaa

suhaili sarif said... [Reply]

kak shida...coolnya akak ni
boleh lak g cc nak on 0n9'
waaa..suka semangat akk.hehe
siap mtk bos potong gaji..huhu
nnt belanja kengkawan n bos bile gaji ya kak utk cover ponteng akk 2..

Lydia Miza(Aidyl Azim) said... [Reply]

dgr lagu mcm2..meriah ke?mesti sakit paler kan shida?huhu.rindu shida

Mira R. said... [Reply]

jap lagi bos awak hantar notis benti keje. kehkehkeh.

juicy X said... [Reply]

cc tu memang.kami kalo masuk,pakai headphone.kalo x,rasa nak tendang je sekor2 kat situ.errrr,mamat jaga cc tu ensem kan??? :p