Coretan Terbaru KakakeciK

Wednesday, July 27, 2011

Hari Ke-3 : KL Sentral & Wangsa Walk

Assalamualaikum…ok shida nak sambung kepada 3H 2M Shida bersama2 teman blogger yang kebanyakan berdotcom…

Hari ke-3 yakni hari terakhir shida akan berpisah dengan teman2 blogger…kami (Ina, Along Usop yang sanggup menjadi driver Iffah) berpisah di Kl Sentral apabila Ady menenami Sunah ke TBS..Shida, Ina, Along dan Iffah meneruskan perjalanan ke Wangsa Walk dan mengambil Pak Cik GPS di depan DBKL..kenapa kami pergi wangsa walk…sebabnya untuk memberi peluang kepada dak comey dan dak gemok dating..hehhe..

 AYM PNYET

Apa istimewa nya wangsa walk nie shida tatau la jugak…yang pasti ayam penyet di restoran ria belakang wangsa walk tu sedap….siap ada air soda gembira lagi….sapa tacink jgn makan ice cream yang along makan ok..sila minum soda gembira….jangan tak percaya shida makan habis nasi ayam penyet tu….hahaha..sampai ke hari ini dok terasa dan nampak je ayam penyet nye…huhuhu…

278578_190460161015903_100001557616568_525024_8217658_oice cream tacink along usop

Kami ingat kan kami ber6 je akan lepak kat wangsa walk tp teacher suhaili tak mau lepas peluang…sanggup tinggal adik2 nya sebab nak lepak dengan kami…plan kirin konon nak karok tp full…so kami jalan2 je la….masa kami jalan2 nie terjumpa plak dengan sunah…uiit cmne sunah leh ada kat wangsa walk…siap bergambar…orang tengok kami pelik je…aaaaaaaaaaaaaaaah lantak la janji kami boleh bergambar bersama nya…

sakura 

Pabila jam di tangan nie menunjukkan pukul 4.15ptg…kami semua gerak balik…sedih plak rasa nak berpisah dengan semua..tatau la bila lagi kita akan jumpa…harap2 hubungan ukhwah antara kita akan berkekalan hingga akhirnya….

Dah tamat pun….hehhehee

 

psssst : sebenarnya ada seorang adik chatter ym nampak shida di wangsa walk…tapi dia tak sempat nak tegur shida..huhuhu..shida tak pernah jupe pun si aliff nie..dia boleh cam kakak keli dia nie…huhuhu…sori ye aliff akak xdgr masa kamu kol kalau x leh jmpa kejap kan….aliff post di acct FB 1 lagi 

Fathullah Ismail “ smlm ada try call sbb rase cam tersempak kat wangsa walk smlm ari ahad^^ “

8 comments:

Iffah Afeefah said... [Reply]

erm teruk kan iffah tu

pakse along jd driver haha

suhaili sarif said... [Reply]

haha biar along habis tacing jadi driver
kalo x nnt die duk layan perasaan je

fRaMe+LenSeS said... [Reply]

GPS? agagagag.. :P

~eZmALiZa~ said... [Reply]

hmm..just nearest my home :(

aDisH.sHidA said... [Reply]

@Iffah Afeefah

teruk x teruk mana la..kalau x tak jupe kita aritu hehee

aDisH.sHidA said... [Reply]

@suhaili sarif

tau xpe...dia kona baring kot kat DUKE hahahahhaa

aDisH.sHidA said... [Reply]

@fRaMe LenSeS

kenapa nadh..kamu ke pakcik gps tu hahahaaa

cik pulau said... [Reply]

hamboii.. tak habes lagi nak menjeleskan sy ea kak..^^,