Coretan Terbaru KakakeciK

Thursday, July 14, 2011

BBQ Birthday Ayah

Assalamualaikum….entry yang diperam hampir seminggu….bukan sengaja tapi shida sibuk sangat2 sepanjang minggu ini…terpaksa keja luar..xdapat nak online..so di petang khamis ini setelah siap semua kerja yang perlu dibereskan..shida ambil kesempatan untuk update entry..entry berkisar BBQ yang kami 6 beradik plan untuk birthday ayah minggu lepas…

Birthday ayah 8 Julai…kebetulan tahun nie jatuh hari jumaat…BBQ tak boleh nak buat pada hari jumaat tu sebab adik ilah, adik masih d perak…abg din d perlis…kami just wish Happy Birthday kat ayah…ayah siap kata…”takde apa2 pun” Mak jawab..Tunggu la depa balik semua dulu….maaf la ayah birthday ayah kami xleh suprise macam birthday mak…sebab kami nak buat BBQ..

Alhmdulillah akhirnya kami adik beradik dapat berkumpul sama2 untuk sambut birthday ayah…Shahir (adik ipar) dan Fitri (anak saudara) tak de sebab fitri dok asrama…shahir kena g KL…BERSIH punya kerja…dah lama kami tak BBQ…adik ilah ibu ngandung nak sangat buat BBQ…tapi ayam untuk BBQ bukan dia taja..abg on (abg no 2 yang sponsor)..satay (abg mie-abg ipar..kak ja bg rm…kak niroh n abg din (kerang) shida sponsor apa erk..ntah la..sosej n sos je kot…hahhaa…oppps dik ilah sponsor kek,sosej dan ayam yang beli kat giant…

   kek ayah

Ayah kata kek SR nie sedap…masa birthday mak…so birthday ayah pun kek SR jugak kami belikan..

bbqAcik awat tu muka ketat je..takut ke apa

jiran  ayah

Happy Birthday Ayah (sori lambat wish di entry blog CNQ) semoga ayah dipanjangkan umur, dimurahkan rezeki..diberi kesihatan yang baik…hidup bahagia bersama kami anak cucu ayah…dan diberkati olehNya di dunia dan akhirat…

Ayah…ini je yang kami adik beradik dapat meraikan birthday ayah…sebelum2 nie kita tak pernah sambut kan…semoga ayah gembira dan bahagia…sayang ayah…

4 comments:

Lydia Miza(Aidyl Azim) said... [Reply]

selamat hr lahir ayah,hepi je tgk muka ayah.moga ayah sentiasa sht dan berada dlm lindungan Illahi

simply nana said... [Reply]

appy besday to ayah shida...smoga sentiasa dirahmati allah...wah sronoknya berBBQ bersama keluarga, selalunya waktu raya je dapat mcm nie.sronok dapat bersama2 keluarga macam nie...meriah

MiZi said... [Reply]

amboi bbq x ajak nooooo... xpa kak... :(


Tolong!! : SERABUT

Qaseh dalia adelia said... [Reply]

happy femily .. hepy besday ayah ..hehe moga pjg umur n murah rezeki , kesihatan yg bek ..aminn ayah kata dia nak menantu .larik.