Coretan Terbaru KakakeciK

Wednesday, July 27, 2011

Domain & Hosting : GiveAway Bro Framestone

Bual-Bicara waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah domain dan hosting bernilai RM100.00…shida xmau lepas la peluang nie..mana tahu encik random pilih shida kan…hehehe…korang pun berminat…ok ok klik gambar bro yang nampak mata sebelah itu yer….

Bro..kalau la shida dapat domain nie…shida nak letak adishshida.com ok tak..xde orang guna lagi nie…hehhehee

Nak kenal lebih lanjut dengan bro…sila like Page BroFramestone In D House…xpun FB BroFramestone ok….

2 comments:

ame elms ! said... [Reply]

good luck ! :D

Bro Framestone said... [Reply]

Bro baru je update list peserta...

Cer tengok. if bro ade tersalah ape2... no kedudukan adalah no cabutan...

Cabutan akan di buat petang ini atau malam. Keputusan akan terus di update.

Bagi yang menang, cepat2 roger bro di facebook. Lewat 24jam. Bro akan cabut bagi pada orang lain pula

list boleh usha di http://www.broframestone.com/2011/07/senarai-mereka-yang-menanti-cabutan-bertuah-hosting-free-domain-bernilai-rm100/