Coretan Terbaru KakakeciK

Tuesday, July 26, 2011

Program 3 Hari 2 Malam Bersama Blogger

Assalamualaikum…

Maaf dipohon (walau raya belum lagi) kerana hampir seminggu shida tak update blog….mungkin ini disebabkan penyakit M yang melanda diri shida untuk update blog dan kerja yang menimbun banyak sebelum bercuti selama 3Hari 2Malam di Kuala Lumpur Bersama Blogger..bukan program besar-besar yang dirancang…hanyalah pertemuan biasa pada permulaan nya…Shida dan Ina Lesung Batu plan nak turun KL untuk bertemu pemilik blog Sunah Suka Sakura dot com…tetapi alang2 dah berada di KL apa salah nya bertemu dengan teman blogger yang lain…

22 Julai….Terminal Bas Sepadu di Bandar Tasik Selatan menjadi saksi pertemuan antara shida, shida dan Sunah….waaaaaaaaaaaaaaah comel dan ayu orang nya…lemah lembut plak tu…

Alhmdlah 23 Julai 2011 Taman Pertanian Malaysia, Bukit Cerakah  merupakan tarikh dan lokasi yang tak mungkin kami semua lupa..kerana pada hari tersebut merupakan detik pertemuan pertama antara kami..shida agak berdebar jugak untuk bertemu Sunah, Suhaili Sarif (Pearl Jade), Along Usop, Aima MO, Iffah Miss Ran dan  Rozuan Pak Cik Biola..Ini adalah pertemuan pertama shida dengan mereka…Ina, Kirin, Dek Nasz, Ady dan Nadh sememangnya Shida dah biasa jumpa mereka…

Kami semua berkumpul di Bukit Cerakah, kebetulan Ady dan Gaven habis awal Adventure Challenger Rexona Men dan rezeki kami apabila Zul Fikar kol Along Usop ajak kami sarapan di rumahnya…rezeki sapa nak tolak kan…dah kenyang…dah borak2 dan bergambar..kami mintak izin untuk beredar kerana nak pergi suprise Atiq di Gathering SB kat Extreme Park Shah Alam….sori ye atiq akak dan lain2 tak boleh lama kat event SB..insyaAllah nanti kita jumpa yer..DSC_0228

Bukit Cerakah dah…Makan free dah…Jumpa Atiq dan blogger lain di Gath SB pun dah….seterusnya kami nak cari port untuk lepak2 (jangan tak percaya viva muat 6 orang) hahahhaa…plan awal nak lepak di taman metropolitan…tp cuaca tak mengizinkan so kami ambil keputusan pergi Mid Valley…sebelum tu masuk UM jalan2 cari makan…..apa yang best nya makan di UM tunggu entry selepas ini ok…

MidValley kami lepak2 di Popeye…temankan Along Usop, Rozuan dan Encik Hisham makan…Kirin tak nak makan…diet ke dak gemok…eh eh dia bukan diet tapi dia nak makan nasi..huhuhu..kecian kirin x makan….berakhir lah pertemuan kami pada 23 Julai di Mid Valley… DSC_0056

Oppps bukan bererti kami tak jumpa keesokan harinya….dah nama pun 3hari 2malam kan…ini baru 2 hari…hari ke3 tunggu entry seterusnya……bye

 

psssst : terpaksa jugak update walau busy tak mau cerita nie basi…ini pun dah hampir2 basi kan…..mcm tak percaya je dapat jumpa blogger yang kebanyakan dotcom nie

24 comments:

Iffah Afeefah said... [Reply]

cover muke kirin tak boleh blahh

hahaha

AlongUsop said... [Reply]

oooo.. name ite die tak bekling pong an...

name encik icam je ann... haaa.... takpe.... :P

fRaMe+LenSeS said... [Reply]

wahhhh.. sonok la depa... leh jumpa. :P

.: iEyLa :. said... [Reply]

ermmm...saangatttt jeles!!!
Next time trun kl roger ieyla tau kak.. ;)

cintatulip said... [Reply]

fuyooo.... byk nya hari kak shida jupa

forever love said... [Reply]

huhu.. nway.. thnx datang even kejap.. tak sangka dapat jumpa.. terharu

Lydia Miza(Aidyl Azim) said... [Reply]

amboi...dik kirin bersinar2

aDisH.sHidA said... [Reply]

@Iffah Afeefah

hahahahhaa...akak dah tatau nak cover cmne..nak cover mata org dah biasa tgok mata dia...satg nampak mcm bnduan plak..itu yg bg sinar skit....

aDisH.sHidA said... [Reply]

@AlongUsop

ngada la along nie..akak ketuk kepala baru tau...

aDisH.sHidA said... [Reply]

@fRaMe LenSeS

seronok sangat2....sampai kena tutup telinga hahaha

cik tikah said... [Reply]

macam best jer. hehehe...

aDisH.sHidA said... [Reply]

@.: iEyLa :.

ololololo ieyla...sori ye dik ini plan tak dirancang sgt...plan nak jupe sunah aje...hehee jadi ramai plak..i'allah nanti kita jupe ok

aDisH.sHidA said... [Reply]

@cintatulip

a;a cik kiah...jumaat dr penang...sabtu n ahad di kl

aDisH.sHidA said... [Reply]

@forever love

urw atiq,mesti terkejut kan tgk kami mncul ramai plak tu..hehee

aDisH.sHidA said... [Reply]

@Lydia Miza(Aidyl Azim)

bersinar la dia sebab jupe org tercayang hehehehe

cik pulau said... [Reply]

jeleznya..
nape la sy duk jauh..
kalau dekat n ada kos pengangkutan..
mesti dah pergi...
arap sangat one day nt dapat jumpa korang..uhuhu

~Kirin Selama Perak~ said... [Reply]

muka penuh nur.
wakakakka
:D

suhaili sarif said... [Reply]

waa sukanyaaaaa
sayang kak shida.heheheheh
thanx sudi mai KL..dpt gak jumpa kakak kecik.hehe

waaa kirin mcm buat iklan ubat gigi
gigigiggii

aDisH.sHidA said... [Reply]

@cik pulau

opppppppppppps lini jeles ke huhuhu...alololo...xpe nanti kita jumpa yer...jgn kamu posting sabah srwk dah le..hehehee

aDisH.sHidA said... [Reply]

@~Kirin Selama Perak~

NUR sangat2 sebab teeeeeeeeeeeeeeeeeet

hahahahaaaa =))

aDisH.sHidA said... [Reply]

@suhaili sarif

sayang kamu jugak elly...sayang ketat...walau dah kena peluk ketat dengan kamu sampai akak terkejut (geli) hahahaa...

kirin ada NUR..... hahahhaaa

Isteri Encek Bard said... [Reply]

KSP tembam banget...... rinduuuu korang...

Muhd Fadil said... [Reply]

@Isteri Encek Bard
KSP tak tembam. dia gemuk jah, hehehe

Qaseh dalia adelia said... [Reply]

jelez =(