Coretan Terbaru KakakeciK

Monday, July 4, 2011

Bukan Balasan Di Pinta

comey comey

Assalamualaikum…

Setiap pemberian tak semestinya balasan yang diharapkan oleh kita kan…macam tu jugak dengan shida…apa yang shida mampu berikan kepada seseorang dan dia sudi menerima nya shida bersyukur sangat2….bukan balasan yang shida pinta…

Tetapi….tengahari tadi shida dapat sesuatu dari seorang sahabat…adik call shida gtau kak Lydia Miza ada hantar barang…adik dah kelam kabut nak buka…shida tak bagi buka…shida tanya apa benda…adik gtau la rasa2nya **** oh ok….adik shida merayu lagi nak buka…ok ok buka tapi dengan syarat snap picture MMS kat kak yer…alahai xpe japg cheq nak p kedai cheq bawak….fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuh adik nak bawak mai kedai…best nya..tak sabar shida nak nengok apa benda yang sahabat shida kirimkan…

So….ini la bungkusan yang shida dapat

lm

Apa isi nya…tadaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..

coklat

Chocodate dari Qatar yang mana kurma dan almond di salut coklat….manis2 buah….

miza

Chocolate, keychain yang comey dan kain pasang..thanks miza….shida hargai semua ini…miza bukan shida minta ini semua cukup la dengan keikhlasan yang diberikan dalam persahabatan kita…diharap persahabatan ikatan ukhwah yang terjalin antara kita akan berkekalan hingga akhir hayat..insyaAllah….

pssst : gara2 pemberian ini….penat tangan ini menaip di wall kak Es, Lydia Miza..komen sambil gelak senyum sorang2…sabo je la…..

8 comments:

Isteri Encek Bard said... [Reply]

Cokelat kurma syedapk

bersama kak Es said... [Reply]

gara2 pemberian mak buyong kita berjumpa..
manisnya ukhuwwah semanis kurma Coklat itu ...

aDisH.sHidA said... [Reply]

@Isteri Encek Bard

sedaaaaaaaaaaaaaaaaap....pernah dapat sblm nie manis sgt..ini ok sedap2..manis2 buah

aDisH.sHidA said... [Reply]

@bersama kak Es

tau xpe kak es...kan kan tak sngka pastu sekapai lak..hehehe..

i'allah harap2 begitu la semanis kurma coklat dan semanis kuih peneram n karas..selembut kain pasang yang diberi

syafiqakarim said... [Reply]

nak jugaaaaa
;'( tape tapee

Lydia Miza(Aidyl Azim) said... [Reply]

salam shida...
tak mampu nak kata apa2..suma mampu senyum je..dgn harapan yg sama moga ukhwah dan persahabatan kita kekal ke akhir hayat.

br bermesra ngan kek es ke?hehehe

Sunah Sakura said... [Reply]

nak tanya cam kak IEB gak..ekeke~ kak shida da jawab gak~ :p

Ruzzezanie said... [Reply]

lapoooooooooooooooooooooooooooooooooooooo!!! thanx kak!