Coretan Terbaru KakakeciK

Wednesday, February 1, 2012

Gadis Bertudung Bawal

Assalamualaikum dan selamat hari wilayah…

 

Picit2 bahu letup2kan jari pusing kiri pusing kanan dulu baru selesa nak update entry…banyak sangat kerja minggu rasa tak termampu je kakakecik nak lakukan..tapi alhamdulillah dapat jugak selesaikan seperti yang dijanji dan ditetapkan…

 

Siapa la ye agaknya gadis bertudung bawal, adakah Heliza Helmi, Najwa Latif?

 

Sekarang ni rata2 gadis anak dara di luar sana memakai shawls kan..macam tu jugak dengan kakakecik…hampir 2 tahun jugak la kakakecik tinggalkan tudung bawal di dalam 2 laci almari di rumah tu…asyik pakai shawls je…al maklum la shawls kan murah berbanding tudung bawal…kakakecik siap kena perli kot dengan sepupu sebab bila dok borak bab tudung bawal…selamba je kakakecik kata MAHAL nya…hahaha sekali amik gedebuk sepupu hentam… “ye la hang kan dok pakat selendang je…” SEMESTINYA LA..selendangkan baru rm10-15 sehelai….

 

Tetapi sejak 31disember 2011 lepas..masa kenduri Eliani tergerak plak hati kakakecik nie nak memakai tudung bawal…lain ke muka kakakecik bila pakai tudung bawal…style still sama lagi..pacak kat atas kepala…

ateh

 ateh2 ertudung bawal pada 31 Disember 2011

 

DSCN1173Dulu kala berbawal 9/11/2009

DSC04307Bertudung bawal pada 10-07 2007

Dan

 

 

 

 

Wajah kakakecik berbawal pada hari ini 01-02-2012

bawal 

Sama je kan muka kakakecik berbawal dari tahun 2007 ke, 2009 ke, 2011 ke….tak de beza kan…so adakah kakakecik akan terus berbawal lepas nie…tungguuuuuuuuuuu…

 

pssst : skrg nie dah kakakecik berkenan lak tudung bawal plain jahit tepi biasa yang tone color….

2 comments:

Lydia Miza(Aidyl Azim) said... [Reply]

ada tudung bawal baru eh skrg..haha. tak tau pun.lama sgt tak pki bawal.dulu mmg suka pki tudung bwl sbb muka nmpk kurus

Aesya Zealous said... [Reply]

comel jugak.. hehe kite still gune dua2.. tp skang gune pashmina. shawl yg nipis2 kecik2 tu tak gune dah..tak muat kepala..hoho