Coretan Terbaru KakakeciK

Thursday, July 12, 2012

Kupon Swissland Restaurant

 

Assalamualaikum dan selamat petang…

 

Ya Allah hampir bersawang blog kakakecik…semalam pun post entry WW je…erm, 2 jam yang lepas kakakecik didatangi seorang gadis melayu bertanyakan.."Akak, dah dapat ke kupon Swissland”…kakakecik blur je time nie..kupon apa benda nya…sambil angkat bahu..mengiya pun tak menidakkan pun tidak…

 

Maybe gadis melayu tu agak kakakecik mesti tak dapat kupon yang dimaksudkan olehnya…dia pun terus masuk la ke kedai…tak kisah la kan…izinkan je dia masuk..dia mintak izin dulu boleh tak dia masuk..eh, tak kan nak halang dan kata TAK BOLEH TAK BOLEH..apa lak dia pikir nanti..

DSC07295

Sekali dia keluarkan kupon yang besar kertas A4…ooooh kupon untuk makan-makan..best nie best nie…dengan gambar udang depan tu…memang nampak sedap la..

  

Eh bukan free okey untuk dapat 12 kupon nie…kena bayar RM29.90…akan dapat 12 kupon + 3 kupon untuk ditebus. Kupon tu boleh ditebus dengan syarat tau..

DSC07296

Syarat menebus kupon Swissland Restaurant

  • Hanya 2 kupon sahaja boleh ditebus untuk 1 meja dan 1 bill
  • Percuma makanan yang dipilih harga dibawah nilai belian..contoh kita pilih Prawn Butter yang berharga RM 16.00, so kita boleh pilih makanan yang nilai bawah RM16.00 dengan menggunakan kupon tu..
  • Boleh tebus kupon BONUS..PERCUMA samada untuk kerabu mango, Yong Chow Fried Rice atau French Fries..
DSC07297

 

Kupon ni sah sehingga 31 Oktober 2012..kena pergi makan 6 kali la kat kedai ni..malam nie rasa nya nak p makan chicken chop la…

 

psssst:sedap ke tak makanan kat restoran nie tunggu next entry

3 comments:

syafiqakarim said... [Reply]

untung lah khenn
hahhaha

kiera'sakura said... [Reply]

selalu jenis2 mcm nie dtg pomot kt ofis..

Lizzie Yasmin said... [Reply]

Dekat ofis salu datang coupun mcm nie. Tapi memang tak lepas dia nak masuk. Kadang2 tue best jgk benda yang dibawanya.