Coretan Terbaru KakakeciK

Tuesday, May 15, 2012

11.05.2012 Bersama Rakan Blogger Vol. 2

Assalamualaikum…


Lydia Miza tanya perkembangan nak jumpa Baby Zafirah…ada x Yana or Ujang bagitau apa2..alamak Miza, Yana kata apa2 pun nanti dia roger awak..bab nak jumpa di luar kata nya nak berbincang dulu dengan Ujang…Sekali Miza bagitau yang Yana dan Ujang set nak jumpa di Taman Warisan Putrajaya selepas maghrib…dengar2 2-3 orang blogger lain yang tak pernah shda jumpa akan turut serta…alamak sapa le plak kan..if Yana n Ujang je tak pe dah biasa jumpa dorang…

Puas jugak kami memusing nak cari jalan ke Taman Warisan Putrajaya…siap parking sebelah kereta Ujang lagi…mau tak cam keta dia 9897 mesti ada..yang musykil kenapa la Ujang nie pasang lampu dalam…saja je kot…usha2 gak mana tau Yana ada kat dalam ke…tak de nampak pun..yang nampak bantal putih Zafirah…hehe…dengan rasa bertanggungjawab kakakecik kol Yana bertanya kan status lampu sengaja pasang ke apa…HAHAHAHA..

Bila naik atas kat food court Taman Warisan..alamak ramai nya orang..kat mana Yana n Ujang nie yer….sekali zaaaaaaaaaps kat ujung sana dah nampak Zamir, Yana, Ujang dan Baby Zafirah…tetiba tak lama masa kami nak g order makan…ternampak kelibat Enchik Ben…Alamak Enchik Ben pun join, segan sioot tak biasa jumpa dia..malu la jugak..dulu selalu join segmen dia..kenal2 ramai blogger pun dari dia jugak..thanks En. Ben..sori tak sempat bertegur sapa sangat…terkedu…lagipun meja kita tu tak suai nak beramas mesra lebih

     pj2
pj1
Antara yang datang Taman Warisan Putrajaya…Encik Ben, Ujang, Zamir Zanon, Nadh,  Yana, Iffah, Lydia Miza Sekeluarga
baby
Mesti la bergambar kenangan dengan Zafirah n Mama Yana…Yana, akak berani la dukung Zafirah, just nak letak dia je akak tak berani..hehe..best gak dukung baby nie…geram tengok dia..senyum bila di agah…suka sembang erk..macam Papa dia yer..# opss malam tu Papa Ujang panggil ai Kak Shida la..hehe..Thanks Yana n Ujang coz sudi bawak anak dara korang jumpa akak dan rakan2 yang lain..terharu sangat2…muaaaaaaaaah pipi zafirah

Jam melewati angka 10 malam…family Iffah dan Suhaili dah kol tanya di mana..risau la kan sebab anak dara dorang tak balik2 lagi…so kami mintak diri dulu..sejam je kot kita lepak sama kan..harap nanti kita boleh lepak lama2…

pj3
Sebelum berpisah kami bergambar dulu la…nasib baik Lydia Miza bawak Farah..boleh jugak la dia snap kan gambar kami berlima..

Okey malam tersebut..kakakecik termakan pujuk rayu Miza untuk bermalam di rumah beliau, sebenarnya segan jugak la nak bermalam kat umah nya..ye la dia dah berkeluarga..tetapi Miza memang mcm bersungguh2 dan beria nak kakakecik tido rumahnya..mungkin tak puas kan berborak..kakakecik pun xpuas jugak borak2 dengan nya….so apa lagi tido la..kebetulan Farah boleh hantar kakakecik ke Cheras esok nya…Erm nak tahu malam tu kami berborak sampai pukul 5 pagi…dah risau jugak en hubby nya cari..Puas la kan kami berborak..baby syafiq pun ntah bape kali bangun dan sampai alarm miza berbunyi pun kami boleh sembang la..hahaha…sabar je la kan…bukan selalu kami akan jumpa…bak kata en hubby miza…macam jumpa pakwe sembang bukan main lagi…#oppps jangan lepas nie en zairy x bagi kakakecik bermalam kat umah nya dah le

12.05.2012--- selepas bfst, Farah hantar kakakecik ke Cheras untuk bertemu rakan lama pulak… dah habis episod dengan blogger
lmbye
Bye bye Miza…insyaAllah ada kelapangan kita jumpa lagi..muaaaaaaaaaaaaaaaaaaah..sayang awak…thanks awak sudi jadi sahabat saya..


psssst: mintak maaf kepada sahabat blogger yang mana tak dapat jumpa…jangan salahkan Miza yer..semua nya kami hanya plan nak jumpa antara kami sahaja..kebetulan kakakecik pergi wedding di sana…harap maklum…insyaAllah nanti kita jumpa ye…jangan tacing2

3 comments:

Iffah Afeefah said... [Reply]

tak tacing aih

fRaMe+LenSeS said... [Reply]

ada orang salahkan akak kami ka? ishh tu pn nak wat issue ka? grrrr

kiera'sakura said... [Reply]

tacing jugak!! #ehh tetiba..hihihi

bab Zafirah sgt chubby mcm Afiq Danial chubby nya..hihihi