Coretan Terbaru KakakeciK

Sunday, May 12, 2013

Masterchef Selebriti : Pak Nil

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera,

 

Kakakecik pengikut tegar program masterchef..tak kira yang selebriti or yg biasa…untuk season selebriti kali nie tak berapa excited sangat nak tengok..tp bila tengok ada Pak Nil kakakecik tak nak terlepas menonton nya..

Tapi..malam nie Pak Nil menarik diri kerana ibu nya tengah sakit..Bagi dia.ibu nya lebih penting.Pak Nil..buatkan kakakecik telah mengalir air mata…sebak habaq mai…kakakecik memang suka program PakNil..kalau dulu Pop Kuiz…tom tom bak pun kakakecik tengok ok..

 

Semoga mak Pak Nil cepat sembuh…Pak Nil memang anak yang baik.

 

 

psst : tak sangka Pak Nil pandai memasak…masakan nya selalu mendapat komen yang baik2 dari juri

4 comments:

Rozuan Ismail said... [Reply]

sedihnya pak nil tarik diri.tapi takpelah

rinduan citarasa said... [Reply]

sungguhkah!!
sedihnyaaa

Mrs. Abi said... [Reply]

time yg dia buat bingka ubi pun sedih gak bila dia tersilap buh garam tu...huhuhu rmai kwn2 kasi support kat Pak Nil... love pak nil!

kiera'sakura said... [Reply]

ibu lebih penting kan kak dari segalanya. mane tau dengan pengorbanan dia nie ade hikmahnya terselit