Coretan Terbaru KakakeciK

Wednesday, May 22, 2013

Bila Ayah Menjadi QC

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera,

 

Kalau sebelum2 nie kakakecik menjadi QC kepada bunga-bunga daun getah yang mak hasilkan..tetapi untuk bunga-bunga tisu yang kakakecik hasilkan untuk dijadikan bunga pahar di QC oleh ayah. Tak kan la kakakecik nak QC sendiir hasil kerja kakakecik..Hehhee…Tak de la kakakecik lantik ayah menjadi QC, kebetulan masa tengah mencuba atur aksesori untuk bunga tisu tu ayah ada. Apa lagi ada la komplen daripadanya.

DSCN3981

Apa yang ayah komplen tentang bunga tisu kakakecik? Tu haaaaaaaa, gunting tak sama.. Kakakecik kekonon nak cover line, menjawab la “Ayah, tu nama nya seni kalau gunting tak sama” heheheh tapi malam tadi masa dok buka-buka kan kelopak tarik tisu kakakecik gunting la mana kelopak yang tak sama…Kang tak pasal2 ayah komplen lagi. Untung jugak kan ada QC tak bertauliah nie.. terima kasih ayah.

DSCN3993

Alhamdulillah dah siap pun bunga tisu yang akan dijadikan bunga pahar untuk majlis 2 minggu lagi…last minute punya keje…baru ada semangat skit..Bunga dah siap..riben untuk diletak bawah bunga tak siap lagi..baru siap riben A untuk bahagian bawah sekali. Kemungkinan riben di bawah bunga tu akan ditukar sebab riben yang ada tak cukup la..malas dah nak g beli kat SSF or Rainbow, cilok riben mak je la. Hehhee..sekali lagi untung mak ada banyak stok riben.

 

pssst : Sue, sori kak xdan nak snap picture or video untuk tutorial buat riben, battery camera habis..sabar ye tunggu minggu depan

5 comments:

MR & MRS MAKMUM said... [Reply]

akk jgn lupa ajr su erk cm mana nk buat reben tu

Rozuan Ismail said... [Reply]

pandai kakakecik wat bunga dari tisu

aDisH.sHidA said... [Reply]

@Rozuan Ismail biasa je pun wan...hehe

kiera'sakura said... [Reply]

rainbow tengah buat 70% offer kak

aDisH.sHidA said... [Reply]

@kiera'sakura a;a minggu lepas p beli time depa offer la..utk yg da kad..save bajet gak la