Coretan Terbaru KakakeciK

Sunday, August 21, 2011

Ramadhan 1432 # 19 : Iftar @ Menara Alor Setar

Assalamualaikum…pada 19 Ramadhan, jumaat sehari sebelum berlangsungnya program kembara ramadhan di perlis…shida, syakira, anith, wany telah berbuka di Menara Alor Setar….fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuh sapa yang sponsor kami erk…xde sapa pun sponsor…tajaan sendirian berhad tetapi di ajak oleh Adam Kiut

Mahal ke tidak harga berbuka di Menara Alor Setar korang tengok la sendiri gambar-gambar dari camera pink milik syakira juru kira-kira KBU

 298881_247864381915246_100000750588211_789761_3553095_nsebelum berbuka

310766_247864328581918_100000750588211_789760_1675892_nmenunggu azan berkumandang…..kami 1st group membentang tikar dan menghidang juadah sekali senduk, sudu x bawak.,..demn cmne nak amik kuah sardin… kenangan betul..

309221_247864421915242_100000750588211_789762_7552750_njemput makan semua….simple2 sahaja tetapi berselera…sardin + kentang, telur dadar, ayam berjalan tetapi digolek musim bulan puasa, kuih muih, air ribena

298056_247864475248570_100000750588211_789763_3373060_n 5 ahli KBU…berbuka di Menara ditemani oleh Shah Rizal, Wahida dan Adik Angkat Shah Rizal

 

psssssssssst : amacam gempak x kami makan bersila di bawah Menara Alor Setar…siap pakai baju tshrt Blogger Perak tu

7 comments:

Iffah Afeefah said... [Reply]

eh igt de nadh

~Kirin Selama Perak~ said... [Reply]

perghh !!
sempoi la baju tu..
bila la kirin nak order baju kbu lak ni?
:(

Mr. Adam said... [Reply]

wah.mcm best..wah.mcm best..

Muhd Fadil said... [Reply]

baju KBU bila nak bukak order kak?

Lydia Miza(Aidyl Azim) said... [Reply]

meriahnyer berbuka bersama2 kan?jeles2..sbb tak pernah jmp shida lagi

Muslimah Optimis said... [Reply]

bestnyeeeeeeeeeeeeeeeeee

Sunah Sakura said... [Reply]

ehhhhhhh..menariknya berbuka sambil berpiknik...