Coretan Terbaru KakakeciK

Tuesday, August 2, 2011

Tahniah Sudah BerDot Com

Assalamualaikum…..WAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH….TAHNIAH TAHNIAH kepada 2 orang adik cheq nie….

lesung batu sudah berdot com…hebat…TAHNIAH kepada budak comey si lesung batu kerana sudah berdot com….eh eh lesung batu tak de menang2 apa2 give away or contest okey…tapi si dia budak gemok hadiahkan domain sempena birthday dak comey bulan depan…kira nya si dak gemok tu x sabar la ye tengok lesung batu berdot com..tak kisah la ye budak comey dan budak gemok janji korang berdua gembira dan bahagia….eh eh dak gemok agak2 birthday akak nanti dapat hadiah mcm dak comey ni dapat tak….

ina

atiqsalleh pun sudah berdot com jugak…atiq menjadi pilih encik random untuk Give Away Bro Framestone…shida pun join tp nasib tidak menyebelahi shida..uwaaaaaaaaa…sedih nya….domain dan hosting tu atiq dapat…JELES JELES JELES…apa pun tahniah ye atiq….tapi atiqsallehdotcom masih dalam proses pengindahan…hehhee

atiq

 

pssssssssssssssssst : bila la shida dapat berdotcom plak yer…rasa2nya macam alongusop pun dah nampak2 mcm nak berdotcom je…sepatutnya ini entry 31 julai…

18 comments:

~Kirin Selama Perak~ said... [Reply]

<---offline
:p

~..Lesung Batu..~ said... [Reply]

thanx akak!~heheheeh =)

fRaMe+LenSeS said... [Reply]

waahhh .. tahniah..

shahjiehan said... [Reply]

xlama nnt akak pulak pakai dot kom... buat wprees trus.. lagi cepat naIK!

Jalut said... [Reply]

wah..tahniah.. kak shida pulak bila nak berdotcom ni...?

muhamadsufian89 said... [Reply]

untunglaa dah berdotcom. tak layak lagi sebab blog masih baru. huhu

foreverlove said... [Reply]

hihii... sabar ye.. masih dalam proses belajar lagi nie. tue yg tempelte bertukar2

Putera Helmei said... [Reply]

nak ber dot com juga.. tunggu kak Adish Shida la.. hehehe..

tyka said... [Reply]

nak berdotcom tak?

aDisH.sHidA said... [Reply]

@~Kirin Selama Perak~

ewah ewah xde makna nya kamu nak offline erk... :P

aDisH.sHidA said... [Reply]

@~..Lesung Batu..~

urw ina....waaaaaaaaaaah best la kan

aDisH.sHidA said... [Reply]

@fRaMe LenSeS

tahniah utk depa ber2 dan nadh jugak

aDisH.sHidA said... [Reply]

@shahjiehan

nak hdiah kan utk akak ke SJ hehehe leh aje

aDisH.sHidA said... [Reply]

@Jalut

kak shida tunggu norfa hadiah kan..hehehee

aDisH.sHidA said... [Reply]

@muhamadsufian89

dorang yang berdot com akak belum lagi

aDisH.sHidA said... [Reply]

@foreverlove

ok atiq...time ur time

aDisH.sHidA said... [Reply]

@Putera Helmei

kenapa lak nak tunggu akak nie zul

aDisH.sHidA said... [Reply]

@tyka

nak nak nak...datin tyka nak kasi ke hehehee