Coretan Terbaru KakakeciK

Monday, August 15, 2011

Makanan SUKA TAK SUKA Pilihan Saya

Assalamualaikum….

Dalam banyak2 makanan….mesti ada jugak makanan yang bukan kegemaran kita kan….entry nie tercetus apa bila si Anith Shasha post di wall KBU..SAPA SUKA TEMPE??

tempe

Macam best plak kan kalau kita senarai kan apa yang kita suka dan x suka makan…senang skit orang nak belanja kita nanti hahahaha..

Jom semak apa yang shida TAK SUKA

  1. Mayonis
  2. Soya (Tempe dan Tau Fu Fa) – kicap dan dan tauhu makan
  3. Bijirin : Cornflakes, koko crunch
  4. Air Soya, Horlicks, Susu
  5. Cheese

YANG SHIDA SUKA

  1. Makanan berasaskan masakan kampung
  2. Char Keo Teow / Tomyam / Hailam
  3. Soto extra bgedil
  4. Air Tembikai / Laici / Suam
  5. Masakan sendiri  dan Masakan emak

 

Hahahhahaha…..apa pun lepas nie jangan sapa2 nak belanja shida tak mau ada 5 yang TAK SUKA di atas tu erk….reject terus boleh mcm tu…

5 comments:

.: iEyLa :. said... [Reply]

wahhh..mostly yg akk xsuke ieyla suke plak..hihi

anith chan said... [Reply]

Hat kak x suka tew suma anith suka mkn kecuali tau fu fa dan tauhu mkn . X lalu . Err

Lydia Miza(Aidyl Azim) said... [Reply]

tau dah..shida tak suka makanan yg ada susu atau soya.yg sgt miza suka.haha..klu nak mkn semeja mesti shida panik tgk miza punya makanan shida tak leh tumpang mkn,kecuali kegemaranku..soto !

meaw said... [Reply]

bijiran tu penting apa! makannnnnn!haha

♥yaya budak suka embun♥ said... [Reply]

yang kak tak suka tu suma kami suka.

kecuali satu ja..

UDANG mmg tak suka :D