Coretan Terbaru KakakeciK

Tuesday, November 15, 2011

Aku Rela…Selamat Tinggal Sayangku….

Assalamualaikum…

Ya Allah dah 2 hari tak mengetuk keyboard untuk CNQ Kakakecik nie…Mood Hilang…RIBUT RINDU melanda diri si kecik ini..(alahai macam la ada sangat orang nak baca kan…tak kisah la tapi rasa sedih bila CNQ kakakecik ini tak update…maaf ye)

Memandangkan sekarang bulan November (11) dan tahun 2011 - 11 jugak…sebelum memasuki bulan November 2011 (11-11) di dalam diri ini memasang 1 niat  yang akan mengubah kehidupan seharian ku selama 11 tahun. Walaupun janggal pada awal nya…alhamdulillah dah 14 malam shida tak endahkan nya…Bukan merajuk mahupun benci kepada kekasih hati yang selama ini dipeluk (tak cium pun tapi kadang2 cium jugak….tapi tak sanggup) saban malam… tetapi hanya lah sebagai langkah untuk kehidupan masa hadapan…hahahhaa…

Masa Hadapan…ehem ehem ada berita baik ke apa nie…eh eh tak de la… saja la…bagi memudahkan ke sana ke mari… tak perlu bawak lagi si dia…tapi boleh ke…macam sekarang nie boleh la sebab ada peneman lain…ada tak alternatif lain yang lebih mudah untuk diri shida nie…SELAIN BANTAL BUCUK

Bye Bye SayangKu....
Walau 11 tahun kita bersama....
Ini untuk masa depan ku..
Aku Rela
Aku Pasrah
Love U

Muaaaaaaaaaaaaaaaah

BYE MY UCUK

 

psssst: tak nak jadi along usung bantal wangi dia ke sana ke mari…tak percaya cer tengok di SINI

8 comments:

.: iEyLa :. said... [Reply]

gudluck kakakecik!!!
pasni kne cri org yg leyh wat bantal la plak..hikhik

Isteri Encek Bard said... [Reply]

ala-alal syedingyer terpaksa berpisang dengan yang tersayag.. owh tidakkkkbantal busyukkkkk

kiera'sakura said... [Reply]

xyah pisah pisah kak.. nanti dh smpi masanya xde nye akak nk usung die lagi... hahahaha

Leods said... [Reply]

da dpt bantal ucuk bru leteww :-p

Lydia Miza(Aidyl Azim) said... [Reply]

hahaha..betul2 ada tgk gmbr along usung bantal dia.

najihah sahami said... [Reply]

hohohoho...akak ni parah je bunyi.

fRaMe+LenSeS said... [Reply]

ahahahhaha. igt apalah tadi. :P

AlongUsop said... [Reply]

buekkkk!!!!

bia la!! grrr..