Coretan Terbaru KakakeciK

Tuesday, November 1, 2011

Cerai Dengan Talak 3 Pada 1.11.11

Assalamualaikum…

Seminggu shida tak mengonline kan diri….sibuk sangat2 minggu lepas….alhamdulillah semua nya sudah selesai…tapi masih lagi ada yang perlu disiapkan bagi proses yang berikutnya…

Hari ini…1.11.11 tarikh yang agak menarik dan cantik nombor nya…lima kali satu…ada yang pilih utk bertunang, nikah dan kawen…

Pada tarikh lima kali satu ini jugak la shida telah menjatuhkan talak…cerai talak tiga terus…..

Sudah lama shida pikirkan hal ini…sepatutnya minggu lepas lagi sudah jatuh talak ini…tapi shida masih beri peluang…walaupun shida sudah tidak endahkan nya lagi….shida biarkan dia terkapai-kapai….Mintak maaf sangat-sangat…..selama ini shida hargai sangat dia…

Tetapi 1.11.11 merupakan hari terakhir shida dengan nya…kerana shida sudah jatuh cinta dengan X2……Kenapa shida jatuh cinta dengan X2….salahkan Si Lesung Batu…dia yang kenalkan shida dengan X2….X2 mempunyai kelebihan nya tersendiri….

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Selamat Tinggal Orang Kuning

Good Bye Digi Easy

Welcome X2 Prepaid Celcom..

celc

Dengan X2 shida dapat kol sapa yang nombor celcom dengan kadar 28sen untuk 10 minit dan 28sen(5minit) untuk nombor lain selain celcom..dah tu sms hanya 1sen sahaja….dan 5 sen untuk nombor lain….

Tapi yang tak best nya X2 takde bagi Bonus besday….dah le besday shida bulan depan je nie…tak kisah la….janji jimat untuk hari-hari biasa…

 

pssssst : sapa number celcom…cepat bagi num anda anda anda….

6 comments:

H Y D E said... [Reply]

dah aktifkan dah ke new Xpax prepaid plan ni? sekali aktif potong RM5 tahu?

NeoBalanoCarpus said... [Reply]

setia pada biru...satu family guna biru...

Lydia Miza(Aidyl Azim) said... [Reply]

wahh dah cerai talak 3 ye.takpe..nnt besday shida org len yg call shida kan?

**::CIKNUURUL::** said... [Reply]

meh meh,CN no celcom,.muehehe,.

shida anwar said... [Reply]

buat2 x nampak ayat besday bulan depan..

kiera'sakura said... [Reply]

kira pn tgh berkira2 nk tukar ke X2 nie..