Coretan Terbaru KakakeciK

Wednesday, November 23, 2011

GA dari Lydiamiza.com

LM

Assalamualaikum…

Eh eh arini 23 November kan…Birthday sahabatku Lydia Miza la…Happy Birthday Miza… sempena birthday nya yang ke 30,Miza dengan murah hati nak memberi sesuatu dari Qatar kepada sesiapa yang sudi join Give Away nya…

Jom kita tengok apa syarat yang ditetapkan oleh Miza

 

1. Anda adalah follower blog ini. Tak follow takmo bagi hadiah....

2. Anda perlua buat entri yang header LM di atas entri tersebut.

3. Buat entri bertajuk GA dari Lydiamiza.com dan link kan di entri ini.

4. Buat entri tentang apa barang yang anda nak hadiahkan untuk LM sempena birthday LM nanti. Suka hati korang nak hadiahkan barang apa pun. Entri yang menarik dan paling menyentuh hati LM akan LM pilih sebagai pemenang.

5. Tag sorang rakan anda untuk join sekali GA ini.

6. Bagi email korang sekali untuk memudahkan LM hubungi korang.

 

Mudah aje kan syarat nyer..

 

Ok lah miza sempena 22 November tarikh yang ditunggu2 setiap tahun untuk miza..shida tak ada hadiah istimewa yang hendak diberikan keada miza..hanya doa sahaja hadiah yang mampu shida berikan kepada miza untuk tahun ini, tahun pertama kita sambut bersama di alam maya..walaupun kita tidak pernah bersua muka tetapi kita begitu mesra dan serasi sekali..banyak persamaan antara kita…

 

“Semoga miza dipanjangkan umur, dimurahkan rezeki, diberi kesihatan yang baik, hidup sentiasa bahagia disisi keluarga tersayang dan diberkati olehNya dunia akhirat.. harapan shida semoga di tahun-tahun akan datang kita akan terus bersama-sama menantikan tarikh 22 November…. semoga ikatan persahabatan dan ukhwah yang terjalin antara kita akan kekal hingga akhir hayat”

 besday miza

 

Syarat ditetapkan kena taq seorang kan..so shida nak tag Ieyla

psssst : kita sebaya la sekarang dan untuk tempoh sebulan  dari tarikh ini…email shida yer….terlupa plak nak kasi almaklumlah dah angka 3 di depan shida5062@gmail.com

2 comments:

Lydia Miza(Aidyl Azim) said... [Reply]

tq sudi join shida..terima kasih sudi doakan buat saya..terharu sgt2

nikamir said... [Reply]

happy befday!!

Kami Cool