Coretan Terbaru KakakeciK

Tuesday, October 16, 2012

CASH BOX

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera,

 

Pagi tadi saja la kemas2kan drawer meja nie..sekali tertutup cash box yg selama nie dok buka je penutup nya tu…elok je customer nak bayar..alamak nak buka dah xboleh…tak pasal-pasal dah kelam kabut jadi nya…

 

Cuba dan mencuba guna number yang dok ingat..tak dapat2 jugak buka…apa lagi punggah la…mencari kunci cash box tu..puas la selongkar tempat yang diyakini kakakecik simpan kunci nya…tak jumpa jugak..dah 5 tahun mana nak ingat lagi kan..

 

Memang tak de cara lain dah…kena main pusing skit-skit nie kat nombor yang dok ingat..akhirnya Alhamdulillah berjaya pun buka…bila dah buka..apa lagi kena tanda la kat part number tu..hehe..

2 comments:

Iffah Afeefah said... [Reply]

payah gak cmtu

tak pasal panik dpn pelanggan kan?

kiera'sakura said... [Reply]

akak2. dah tue cust tue xgelakkan akak ke? hihihi :p