Coretan Terbaru KakakeciK

Wednesday, October 10, 2012

PENGAT PINGAT

PENGAT PINGAT..korang pernah makan tak…hahahahahaha..mesti tak..sebab ia bukan sejenis makanan..tetapi TYPO..terbahak-bahak di petang hari dengan sejuk nie bertambah-tambah athma nya…

semua nie gara2 di twitter la…konon dok tuit dengan Ros Anisza pasal pengat pisang….ntah macam mana petang nie asyik typo je…

 

Sekali kakakecik tuit yang berbunyi (eh de bunyi ke,kalau baca dalam hati xde la bunyinya)

“saya tak pernah buat pengat pingat tu yang saya tanya…hehehe..thanks awak awk yang jawab tu”

 

Time dok tengah rancak pasal pisang nie..muncul si Pikar…dia leh balas

Ikar@ZulfikarHazri pingat emas ke gangsa? RT @KakaKeciK: saya tak pernah buat pengat pingat tu yang saya tanya…hehehe..thanks awak awk yang jawab tu

 

typo

 

Baru perasan yang kakakecik de typo uwaaaaaaaaaaaaaaaaa..

 

typo1

 

ingat kan habis kat situ rupa2nya ada lagi tuit Pikar yang boleh wat ayat untuk game radio buruk

pikar

 

Pengat punya pasal jadi meriah plak tuit kami bertiga..sabar je la..Pikar terus menerus membuatkan kakakecik dia dok gelak sorang2…eh gelak berjemaah dengan sapa yang baca tuit kami nie la

pikar3

 

pikar4

Dah tu Pikar boleh plak kata x sabar nak tunggu akak Lydia Miza dia up entry pasal resepi pengat pingat nie..hahaha…tak sabar nak merasa kata nya…rasa pengat pingat nie ranggup kot gamak nya Pikar…hahaha.

 

psst: korang pergi jenguk dan baca entry Pikar…entry dia memang kena ambik masa untuk baca..mengalahkan karangan masa SPM tau…sori ye pikar..akak lawak2 sambil promote nie..hehehe

6 comments:

Z@i Z@mR33 said... [Reply]

k.shida...kami pon nk pengat pingat gak...nk hat perak...hat gangsa biaq depa mkn

Rozuan Ismail said... [Reply]

haha.typo rupanya pingat tuh

Lydia Miza(Aidyl Azim) said... [Reply]

pikar? rasa cam gegel jek nak sebut pikar dah ..hehe.

ikar mmg, tetiba dia sebut pengat pingat time hujan.grr

kiera'sakura said... [Reply]

jauh beno typo nya hihihihi

eqbalzack said... [Reply]

Ni geng masak2 je ni...pegi blog Ayu Citarasa Rinduan pun makan2 juga...hehe

zulfikar hazri said... [Reply]

pengat pingat satu! kali ni nak yang emas pulak tau kakak kecik!